Érdemes lenne iPhone 5s-t venni?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első iPhone-om. Már nagyon régóta szeretnék egy iPhonet, baráti körben van pár embernek (4,4s,5). Arra lennék kíváncsi hogy ti nektek mi a véleményetek róla és hogy megéri-e?2013. dec. 26. 15:15
1/5 aspikami válasza:
Nem éri meg, de neked szíved joga, hogy vegyél eggyet.
2/5 anonim válasza:
iOS7-tel egyelőre nem vagyok teljesen kibékülve (oda a legendás megbízhatóság), de elvileg ez iOS7.1-ben javulni fog. Ezt leszámítva nincs gondom vele.
Az, hogy megéri-e az árát (vagy bármelyik csúcskategóriás telefon), az szerintem egyéni preferencia kérdése.
3/5 anonim válasza:
megéri hidd el nekem, most karácsonykor váltottam le a note3-at 5Sre ... VAN KÜLÖNBSÉG!
Megvoltam ugyan elégedve a note3al is ... de az iPhone az valahogy más, sokkal megbízhatóbb ... komolyabb ... erre csak akkor jön rá az ember, ha mind2t kipróbálja.
4/5 anonim válasza:
Nekem is most lett nemrég iPhone-om, és nagyon szeretem. Bőven felülmúlja bármely más konkurens terméket. Dupla vaku, 64-bites processzor, slow-motion felvétel, és akkor a kiváló anyagminőségről még nem is beszéltem. Egyik más telefon sem képes olyan nagy felhasználói élményt adni mint egy iPhone. Az iOS 7-ről annyit mondanék, hogy én eddig nem szerettem az iOS-t, most már igen. Könnyen kezelhető, felhasználóbarát. Nagyon gyors készülék. Az ujjlenyomat-érzékelő nagyon kifinomult, és kiválóan működik. Csak ajánlani tudom! Nincs más olyan telefon, ami képes lenne megütni ezt a színvonalat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. Szerintem akkor meglesz véve.
2014. jan. 3. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!