Honnan érdemes iphone-t rendelni?
Svájcban talán a legolcsóbb európában. Minden évben van ilyen összehasonlító táblázat és ott a legalacsonyabb az ár ha jól emlékszem. Ha felülsz egy vonatra még világot is látsz és még úgy is olcsóbb.
EU-n kívülről rendelve meg fizetsz artisjus mocskos görények díjat, vámot és még áfát is. És még a garancia is kérdéses na meg a letiltás is sanszos lehet.
4. vagyok ... csak kifelejtettem.
Fontos, hogy az Amerikai garanciát nem tudod érvényesíteni Magyarországon, hivatalas Apple üzlet hiányában. Elvileg németországban már igen ...
"Elvileg, ha ajándékként küldi postán nem kell fizetni rá vám ot, meg ilyen dolgokat. "
Ha nem tudod, hogy hogyan működik, akkor minek írod le??
De kell fizetni ajándék után is. Csak ha személyesen behozza és be van lakva a készülék, mert lehet, hogy bekapcsoltatják és megnézik, akkor nem kell.
1. Amerikában CDMA telefonok vannak, nem GSM. (ha az iphone-ban pont olyan a chip, hogy mindkettővel kompatibilis, akkor elnézést kérek). Emellett az USA-s garancia nem fog érvényesülni EU-n belül. Szóval ezt a lehetőséget felejtsd el.
2. Ha uniós országon belül veszed meg, akkor nem kell vámot fizetni sehol, ezért maximum Angliát, Németországot ajánlom, ott átváltva kb 190-200e forint. De ehhez ottani lakosnak kell lenned, ugyanis nem rendelhetsz német apple honlapról Magyarországra... (ugyanígy Anglia esetében)
3. Sehonnan ne vegyél iPhone-t, csak az Apple-től!
u.i.: Ha nevetségesnek találod a hazai árakat, akkor vegyél fosdroidos telefont.
Pontosabban:
Angliában - 196.000
Németországban - 208.000
#7-es voltam.
"1. Amerikában CDMA telefonok vannak, nem GSM. (ha az iphone-ban pont olyan a chip, hogy mindkettővel kompatibilis, akkor elnézést kérek). Emellett az USA-s garancia nem fog érvényesülni EU-n belül. Szóval ezt a lehetőséget felejtsd el. "
Ezt nagyon rosszul tudod. Egyrészt csak a Sprint az amelyik CMDA-s a T-mobile az A&T az GSM.
Másrészt az i4s-től kezdve az összes iPhoneban van GSM modul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!