Érdemes Iphone 5-t lecserélni Galaxy S4-re?
Én viszont nem ismerem az iphone-t, egyszer belepislanottam de viszont engem az nem győzött meg....
S4-em van, és maradéktalanul elégedett vagyok vele!!!! Semmi sárga képernyő, gyönyörű a képe!
Ízlések és pofonok...
Samsung Smart TV-m, Samsung ultrabookom és Samsung Note 10.1-es táblagépem van - nem fulloskodom, csak hogy tiszta legyen, nem vagyok almafun. De iPhone 5-ösöm van, próbáltam az S4-et is, elsőre meggyőző, de hosszútávon nem vetélytársa az iPhonnak.
1. Sokkal gyorsabb
2. Minőségibb a háza
3. Akkor sem lassul be, ha majdnem tele a tárhelye
4. Sokkal, de sokkal jobb az aksija.
Személyes véleményem, de az iPhone 5 mellékesem az utolsó jó iPhone...
Egyértelműen maradjon a sima 5-ös. Több kolegámnak is van S3-S4 és nem volt olyan hét, hogy ne panaszkodjon rá valamelyik....mig én megvagyok elégedve az 5-ösömmel.
Ugyanakkor én várnék az 5s-el is , ugyanis nincs ott még kiforrva az ujjlenyomat szkenner. Sajnos hibás. Ismerősöm apple szervizbe dolgozik és sokan panaszkodnak a szkennerre. Nem olvassa be az ujjad, befagy és igy sokszor a numerikus billentyűfeloldást kell választaniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!