Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri a Samsung Galaxy S3-at...

Megéri a Samsung Galaxy S3-at lecserélni S4-re?

Figyelt kérdés

Nem tudom, lecseréljem-e.

Ha megéri, akkor miben jobb az S4?

2013. dec. 8. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Google keresőt ismered? 1000 millió helyen le lett írva mit tud az S4
2013. dec. 8. 18:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, ismerem. És néztem már a keresőben, képzeld el.

Olyanoknak szól a kérdés, akik értenek hozzá, és rendelkeznek valamelyik telefonnal a kettő közül..

Nagyon hasznos volt a válaszod...

2013. dec. 8. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is S3-ról cseréltem le S4-re:D Szerintem megérte valahogy egészen más feeling.Kb.mindenben jobb az S4,gyorsabb,szebb,nem lassul be (az S3-nál erre volt példa)szebben futtatja a hardverigényesebb programokat illetve több benne a kényelmi funkció,amik azért jelentősen megkönnyítik használatát és igazi felhasználói élményt nyújtanak.

De ha még ettől is erősebb telefont akarsz az S4 árában tudsz venni LG G2-t vagy Nexus 5-t.

2013. dec. 8. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:

+1 a hármasnak, Nexus 5 meg G2 is mérföldekkel jobb a samsungnál.

Ha samsungot akarsz, várj S5-re

2013. dec. 8. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Mikor lesz S5 Magyarországon? :)
2013. dec. 8. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
ELVILEG januárban mutatják be, mo-ra még számolj, 1-1,5 hónapot, LEHET hogy februárban vagy márciusban, de amíg nincs biztos info, addig nem lehet tudni...
2013. dec. 8. 20:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Gondolom az ára megfizethetetlen lesz..mert kb 250ezer forinton alul biztos nem adják, majd meglátom, hogy várok-e vele. :)
2013. dec. 9. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!