IPad mini (nem a retinás) vagy Galaxy Tab3? Melyiket vegyem?
Bírom, amikor feltesz valaki egy kérdést, és jön egy gyökér aki a kettőből kiválasztja a harmadikat...
Kérdező: Én a felajánlott lehetőségekből az iPad minit venném. De a helyedben elgondolkodnék a Mini 2-n is. (Retinás). Műszakilag ég és föld, nem jelentősen drágább, és mégsem 1 éves modell, hanem 1 hónapos. A műszaki felszereltségéről és a retina kijelző eszméletlen szépségéről nem is beszélve.
De a kérdezett kettő közül ipad mini.
Bírom én is amikor jön egy okostojás apple fan.
Azért nexus mert ipadnak inkább az az ellentétje androidban.
Ku-rvára kiba.szottul nem vagyok applefan, különösképpen meg 2 androidos és 1 ios készüléket használok...
Nem fanság kérdése az, hogy ha azt kérdezik, almát vagy körtét vegyek, akkor ne azt válaszold hogy banánt. Ez csak IQ kérdése...
Kit érdekel a nexus akármennyid, amikor a kérdező nem azok között gondolkodik?
Én ezt nem értem. Kettő termék közül van egy apple meg egy samsung, és ha valaki az apple-t javasolja, akkor az minden bizonnyal apple fan? Én is inkább az ipad mini-t ajánlanám ez a kettő közül, mégsem vagyok apple b uzi.
A kérdezőnek pedig, okés hogy ezt a kettőt nézte ki, de azért érdemes lehet megnézni egy-két más terméket is. (Legfőképpen a tab 3 "helyett" mert az árához képest elég gyengusz.) szóval ajánlom még az asus memo pad hd 7-et és ahogy az első is írta, nexus 7.
A felsorolt kettő készülék közül az ipad-ot választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!