Htc desire 500 Vs samsung galaxy s4 mini?
Sejtettem... Azért jobb az sp mert
- nagyobb kijelző
- sokkal nagyobb felbontás
- jobb szoftver,jobb optimalizálás, mindjárt megkapja a 4.4-et
- ez szubjektív, de jobb design
- jobb anyaghasználat
- és több mint 10 ezer forinttal olcsóbb.
- nagyobb kijelző - nagyobb de szar fakó tft
- sokkal nagyobb felbontás - mivel nagyobb szarul jönne ki ha kevesbb lene
- jobb szoftver,jobb optimalizálás, mindjárt megkapja a 4.4-et . mitől is jobb? s4 mini is megkapja,már bejelentették
- ez szubjektív, de jobb design - szerinted...
- jobb anyaghasználat - szerinted...
- és több mint 10 ezer forinttal olcsóbb. - ez tény ,de annyival szarabb is
Ha ennyire betegesen imádod a szarszungodat, akkor úgyis mindenre lesz ellenérved, de akkor kifejtem bővebben.
Annyival nagyobb a felbontás, hogy hiába nagyobb a kijelző, így is jobb a pixelsűrűsége.
Hogy fakó tft? Ha jól tudom, az istenített samsungod is legtöbbször tft kijelzőket használ... Ez a super amoled egy kékes szar, túlszaturált, nem élethű, túl élénk színeket ad. Akkor legyen inkább fakó, de legalább élethű és nem fog fájni tőle a szemem.
A kinézet tényleg szibjektív, de az tény, hogy majdnem mindenkinek elege van a szappan formából.
A szoftvernél azért jobb, mert a samsung nyíltan leszarja az optimalizálást, a benchmarkoknál meg kitrükközi a nagyobb eredményt, erre van kihegyezve a telefon, nem a valós sebességre vagy éppen a megbízhatóságra.
Az anyaghasználata nem szerintem jobb, az tény hogy a samsung tetőtől talpig "fröccsentett" műanyag, a sony meg más márkák is használnak fémet.
Az ára pedig normális, nincs irreálisan túlárazva mint kb az összes samsung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!