Újra indul a Galaxy S4-em. Mért van ez?
Eddig rendesen működött , minden rendben volt...de egy ideje párszor megcsinálta a telefonom azt,hogy fogta magát és csak úgy random szerűen újra indult használat közben,betöltött a samsung logoig majd megint újra indult ..és ezt addig csinálta míg ki nem kaptam belőle az aksit. Sajnos mostanra már annyira sokszor csinálja ,hogy szinte használhatatlan lett.
Cseréltem rajta firmwaret , hard reseteltem...de egyik sem segített raja.. ugyan csak ezt csinálja.
Esetleg valaki valamilyen megoldás? mi lehetne a gond?
Előre is köszönöm .
Meg oldódott a problémám , aksi hiba volt!
A Samsung cég kiadott egy sorozat hibás aksit az S4 hez és sajnos ezek közül kaptam én is egyet. Az aksinak az a hibája ,hogy 2-3 hónap használat után annyira le gyengül ,hogy nem bírja el tartani a telefont és ilyenkor újra indul magától a telefon , betölt a Samsung logóig és megint újra indul . Ezt addig csinálja amíg ki nem kapod belőle az aksit (legtöbbször ha 80% alá csökken a töltöttségi szint akkor kezd újra indulni) és addig nem tudod újra indítani úgy ,hogy teljesen be töltsön amíg legalább 80% felé nem töltöd újra az akut vagy ha nem hagyod folyamatosan áramforráshoz kapcsolva. Ez az állapot fokozatosan rosszabbodik , a végére használhatatlanná válik a telefon, ugyanis alig érsz hozzá már újra is indult. (legalábbis az én esetembe ez az aksi hiba így nyilvánult meg). Ugyanakkor a telefon aksi mérője / figyelője nem fogja jelezni azt ,hogy az aksi hibás lenne vagy le gyengült volna . Azt írja ki ,hogy az aksival minden rendben, az állapota: jó.
Ahogy fórumokon olvastam , a Samsung cég tudja és be vállalja azt ,hogy ki adott egy sorozat hibás aksit a Galaxy S4 hez és ha garanciába van még akkor kérdés nélkül ki cserélik . Ebbe az esetben viszont az lenne a korrekt ugye mint pl. a gépjárműknél, ha valami hibás valamelyik jármű sorozatban akkor vissza hívják az összeset a gyárba és díjmentesen megjavítják . Nos ezzel kapcsolatosan azt olvastam ,hogy a Samsung cég azért nem csinál ilyet mert ,habár tudatában vannak annak, hogy ki adtak egy sorozat hibás aksit , de viszont nem tudják pontosan ,hogy az melyik. => tehát nem tudják melyik sorozatszámú aksikat kellene vissza hívni javításra csak azt tudják ,hogy van egy hibás sorozat .
Remélem ez a komment segít majd azokon az embereken akik még ilyen fajta problémákkal küszködnek.
Szívesen. Jó lett volna ha én is kapok egy ilyen biztos választ anno ..
És ne aggódj nekem is alig volt pár hetes a telefonom maximum egy , másfél hónapos és azután kezdte el csinálni ezt, szóval ha hibás aksit kapod a telefonnal akkor hamar el romlik.
Viszont most nem olyan drága az új akkumulátor hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!