Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha egy iphone 5 sprintes...

Ha egy iphone 5 sprintes (cdma) telóba cserélek egy magyar Telekomos alaplapot, akkor mi van?

Figyelt kérdés
Lehet használni magyar hálózatban a készüléket?

2013. dec. 25. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
akkor az van, hogy vettél drágán komplett iPhone 5 házat, egy felesleges alaplappal, és még emellé vennél drágábban egy használható telekomos alaplapot. egyébként sem valószínű, hogy találnál, max olyat, ami letiltott telóból került ki.
2013. dec. 25. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:

i5-ből van egyáltalán csak CDMA változat? Az i5-ben van gsm modem.

De ha alaplapot is cserélnél már ha egyáltalán meg tudnád csinálni, akkor sem biztos, hogy működne.

2013. dec. 25. 20:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért nem működne? Más elven működik?
2013. dec. 25. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
elvileg 4S-től gsm és cdma modul is van, de szerintem egészbiztos nem dobná ki valaki a i5 alaplapját, kivéve ha az hibásodott meg, vagy tiltott a telefon. azért, mert teszem azt betörik a kijelző, biztos nem dobálják el alkatrészenként.
2013. dec. 26. 00:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké, de most nem erre lennék kíváncsi, hanem arra, hogy akkor ha kicserélném az alaplapot akkor működne!?
2013. dec. 26. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy iPhone 4s-m van, Amerikábol kaptam. Vadi új volt, benne SPRINT-es SIM kártyával. Pontosan nemtudom, hogy az 5-el mi a helyzet, de ezt lehet használni GSM hálózaton is és CDMA hálózaton is, ezért nevezik Világ telefonnak - vagy valami hasonló. Én egy r-sim 7el használom ... amiről úgy tudom, hogy iphone 5el is kompatibilis. Semmi problémám nincs vele már lassan egy éve így használom ... jelenleg a legújabb szoft van rajta (7.0.4) soha nem tapasztaltam azt, hogy elvesszen a térerő ... internetezni tudok rajta 3G-n is. Van egy másik lehetőség is ami a hivatalos függetlenítést jelenti, ha rám halgatsz ezt választod (és nem alaplap cserét vagy valami más hülyeséget), mikor én kaptam meg az enyémet még nagyon drága volt a SPRINT hálózat függetlenítése ... de most már £49.99, ami azért jóval olcsóbb mint egy alaplap. Ezt az oldalt ajánlom: [link] bízhatsz bennük, én egy AT&T készüléket függetlenítettem ki velük kb fél éve ... azóta is folyamatosan használja a gazdája :). Az r-sim megoldás olcsóbb max 10.000ft, de nem annyira megbízható ... kinek hogy müködik. Nekem garantáltan bejött, de ha lesz vele valami én is ezen az oldalon keresztül függetlenítem ... :)
2013. dec. 26. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!