Van valakinek Samsung Corbyja?
Figyelt kérdés
Fontos lenne,szóval ha valaki rendelkezik ilyen telefonnal,légyszi írja meg a tapasztalatait :) előre is köszi! 19L2009. nov. 20. 14:26
1/3 anonim 

válasza:

nekem van. tök jó ez olyan tini telefon. de a samsung s5230 jobb. az többet tud. 13/L
2/3 anonim válasza:
Nekem is van, nagyon bevált. Főleg azt szeretem benne, hogy van hogy egy hétig bírja az akksija. 15L
3/3 anonim válasza:
van. meg vagyok vele elégedve. jó mondjuk wifit meg dőlésérzékelő szenzort azért rakhattak volna bele... a kamerával van néha gond, de ez még elfogadható. a net jól megy, zene is kiváló minőségűen szól rajta. a hangszóró is elég hangos. egyébként az S5230 tényleg valamivel inteligensebb, de mindegyik telefonnak megvannak a sajátosságai, pl.: a corbyba több billentyű haang van stb... egy megbízható és okos telefon még attól hogy papíron nem okostelefon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!