Jótállás elvesztése így?
Mivel a root csak szoftveres módosítás , nem tesz kárt a mobilban, a szervízesnek első dolga ha bekerül egy mobil a szervítbe, akkor rárakja a gyári verziót, hogy megnézze, úgy is előjön-e a hiba.
Ha rendes ember lett volna, akkor nem sírt volna a root miatt.Ha Odinal visszatelepítetted , akkor nem marad nyoma a rootnak, ha pedig custom romot teleptettél, a számlálót le tudod nullázni egy usb jig-el.
Amúgy ha Odinal frissítel , akkor előtte és utána is factory resetet kell csinálni , hogy biztos legyen utána a normális működés.Kárt nem okozol vele, mivel a szervíben is ezzel frissítenek.
Ja hát igen az már más kérdés hogy ez a garanciavesztés mennyire fair, nekem úgy tűnik hogy nem akarnak szenvedni félreflashelt telefonokkal ezért inkább meg se néznek semmit ami rootolt.
Te otthon még meg tudod csinálni, csak kell szerezned egy T-s 2.3-mas ROM-ot valakitől. Prohardver fórumon próbálj meg valakit megkérni.
Kedves Orfeusz!
Rendszercseréhez nem kell root. Odinnal visszahúztam a T.mobile-os 2.3.6-ot, és az indult újra. A GPS előtte is szar volt. Amikor frissítettem, teljesen korrektül KiES-el frissítettem föl 4.1.2-re először. És nem volt rootolva a telefon, hisz nem volt rendszergazda jogom, azaz nem "turkálhattam" a rendszerbe. Rendszertelepítés nem egyenlő root.
Kedves Első válaszoló!
Mivel nem volt rootolt a készülék, akkor lehet hogy a Custom rom a visszatelepített T-mobilos 2.3.6-lehetett? És le kellett volna nulláznom? A papíromra azt írták hogy rootoltam, de te is láthatod hogy NEM! Esetleg van megoldás hogy erre hivatkozva visszakaphassam a jótállásom?
Custom romhoz kell a CWM recovery, ahhoy meg root kell.
Ha gyári romokat telepítesz Odinal, akkor előtte és utána is kell egy factory reset.Lenullázás alatt nem tudom mit értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!