Miért csinál ilyeneket a Samsung Galaxy S5570I típusú telefonom?
Figyelt kérdés
A Telefont nemrég vettem most Áprilisban és hát Raktam rá egy JellyBlast nevű főzött ROMO-T Ami nemigazán jött be így hát vissza szerettem volna rakni rá a Gyári a ROMO-T a Gingerbread 2.3.6-tot de az Odin nálam valamiért nem működik mert állandóan megkapom a Failed hibát pedig a Samsun Kies is fel van telepítve és a Samsung Illesztőprogramjai is. Találtam egy Custom 2.3.6-tos főzött ROMOT ami az Eredeti Gingerbread 2.3.6-os koppintása azt felraktam és azóta a telefon olyanokat csinál hogy Automatikusan leválasztja folyamatosan az SD-Kártyámat és kitörli az Alkalmazásaimat és még a telefon is újraindul magától de úgy hogy egyszer csak fogja magát besötétül a kép és rezeg háromszor majd befagy és újraindul.. esetleg a Jótállást felhasználva vissza vihetném a szervizbe? Ha vissza viszem nem veszik észre hogy az én hibámból csesződött el így a teló? Csak azért kérdem mert Gingerbread 2.3.6 van rajta csak ez egy Koppintott verzió csak a Kernelverzió kódszám a más annyi a különbség..2013. aug. 15. 22:15
1/1 anonim válasza:
Általában a szoftverre nincs gari csak a vasra.
A szervízben meg csupa idióta dolgozik aki még sose látott szoftveresen szétcseszett készüléket.
Ha jó fejek akkor megcsinálják neked, ha nem annyira akkor is megcsinálják csak nem ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!