Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5 jótállás?

Iphone 5 jótállás?

Figyelt kérdés
ma vettem egy független Iphone 5-öt mobilboltban 1év apple garanciával, de a dobozban nem látok jótállás jegyet, caka számlát, ilyenkor a garanciát a számlával tudom igazolni, vagy kéne jotállás jegy?

2013. aug. 5. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:

A jótállásjegynek mindenképp ott kellene lennie. Mivel 10e Ft felett TFC-ről van szó.

Hol vetted?

2013. aug. 5. 12:21
 2/6 A kérdező kommentje:
B-tel
2013. aug. 5. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:
apple oldalán lehet ellenőrizni, hogy van-e rá garancia. [link]
2013. aug. 5. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Az lényegtelen, hogy hol lehet ellenőrizni. Nem az Apple-től vette a telefont hanem a B-teltől. Jogilag vele áll szerződéses viszonyban és nem az Apple-el.

A jótállási jegy kötelező. Ez a jogszabály. Ahol nem raknak bele, ott valószínűleg kijátszák ezeket. Nem egyedi esetről van szó.

Tipikusan nem hivatalos garanciát adnak rá, valami szürke vagy fekete importos cuccoknál jellemző ez.

2013. aug. 5. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Elég abba belegondolni, hogy a gyártótól nem lehet ennyire olcsón beszerezni. Akkor mégis honnan származhat?

Tehát a garancia és a készülék eredete igencsak kétséges.

2013. aug. 5. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
azért írtam, mert ugye elméletben 1 év gyári garival adták el, nem boltival. tehát nyilván, ha nincs az apple szerint rá érvényes garancia, akkor lehet menni reklamálni. Jótállási jegy is valóban kellene.
2013. aug. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!