Szerintetek túlzás egy 13 évesnek egy Iphone?
http://www.youtube.com/watch?v=MMWgIv35RSE
így vigyáznak rá a fiatalok.
Ha tényleg értesz egy kicsit a telefonokhoz és feltetted ide ezt a kérdést, tehát te se vagy biztos ebben a dologban, inkább ne kérj iPhonet. A gyerekekre akarva-akaratlanul jobban hat a reklám, a marketing, meg a divat. Főleg így a tinédzser kor elején. Szerintem egy bármilyen hiperszuper telefonért nem érdemes 50, max 60 ezernél többet kiadni, mert nem ér annyit. Gondolom te sem iPhone 5S-re gondoltál, hanem mondjuk egy 4S-re vagy 5-re, de az is már túlzás. Bőben elég lesz egy rendes, 'nem annyira menő' telefont venni 80E körül. Hidd el ugyanolyan jó. Ha nagyon rá leszel szorulva, 2 év múlva ugyanúgy vehetsz egy drágábbat.
Nekem jelenleg egy 45 ezres androidos telefonom van, és nem váltanám le egy 4S-re, mert tudom hogy jobb, számomra ez a legmegfelelőbb, azért ezt vettem. És ezt úgy mondom hogy nagyonis otthon vagyok a mobilok világában.
Ezt ne lekezelésnek vedd, inkább bölcs tanácsadásnak :D végülis a kérdéssel ezt akartad.
Ha nem volt szifonod honnan veszed hogy értesz hozzá? :D
Én 15vagyok, van 2 telóm, egy jófajta, meg egy béna, a béna buszra jó zenét hallgatni, meg legalább nem késelnek meg érte :D
Vehetsz szifont, de ahogy az írásaidból nézem, nekem ilyen kis kockának, magábafordulós gyereknek tűnsz, egyszer előveszed, kifigyel valaki, aztán szépen agyonb...nak és elveszik.
Magyarországon hány embernél látsz szifont?
Itt Ausztriában nem nagy durranás, még a 60-80 éveseknek is az van, szifon itt egy tömegcucc...
Én nem ismerhetem a szüleidet és az anyagi helyzetüket sem. Vagy hogy mennyit teszel otthon a közösbe, mert ha két fűszálat nem raksz keresztbe, akkor lehetne akármennyi pénzem, biztos nem kapnál ilyesmit.
Na meg azzal is számolni kell, hogy egyszer megveszed, az még csak egy kisebb tétel. De ott van hozzá az előfizetési díj is, ami azért ahhoz, hogy ne csak dísz legyen a készülék, havi szinten kb egy tízes. És ha bármi alkalmazást akarsz rá, azt sem ingyen osztogatják zömében. Saját bankszámlád sincs, amiről fizethetsz, bár így legalább a szüleid kontrollálhatják, miket szedsz le, de te nem biztos, hogy egyetértenél velük a kérdésben.
Mivel te egy fillért nem keresel, szerintem igenis túlzás lenne. Én nem vennék a gyerekemnek ilyesmit, max pár évvel később, ha egy részét megkeresi az árának.
Amúgy elég vicces, hogy a kérdésben még nem lehet megcsinálni a telefont, utána meg 12ezerért meg lehet...
De a te szüleid döntenek, nem mi. Odaállsz eléjük és megkérdezed. Azért az anyagi részt és az apró betűket hagyd rájuk, ne vedd sértésnek, de a legtöbb korodbeli annyira világtalan, hogy simán átverik őket, mert értőolvasás és élettapasztalat nulla, a szuper ajánlatokat meg direkt úgy fogalmazzák meg, hogy egy átlagos képességű felnőtt ember se könnyen fogja fel. Ja és ha mégis nemet mondanak, akkor se kezdj hisztizni, mert csak azt bizonygatod vele, hogy nem érdemled meg és akkor egészen biztos nem gondolják meg magukat, sőt, én a helyükben még egy olcsóbb telefont se vennék neked utána. :D
lehetséges, hogy igazatok van és azt hallottam, hogy ha elromlik akkor rohadt sokat kell fizetni megjavítsák..
akkor ha nem Iphone akkor milyen telefon a jó ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!