Melyiket válasszam? Galaxy S4 mini vagy Xperia SP?
"Ja hát persze hiszen egy érvet sem tudtok az SP mellett mondani hogy miért jobb mint a S4 mini:D"
Kérlek...
1- olcsóbb vételár
2- szebb megjelenés (bár ez szubjektív, kinek mi...)
3- nagyobb kijelző, közel ugyanakkora házméret mellett
4- magasabb PPI érték (nem is kicsivel...)
5- magasabb képernyőfelbontás
6- tervezik a 4.4-et rá
7- erősebb grafikai gyorsító (GPU)
8- erősebb akkumulátor
9- kameragomb
A Samsung javára:
1- AMOLED kijelző (bár nekem ez hátrány, nem szeretem a mesebeli színeket)
2- valamivel magasabb órajelű processzor
3- 1,5 GB RAM.
4- 1,9 megapixel előlapi kamera
A Samsung előnyeiből a fölösleges dolgok:
1,4. Az AMOLED meseszerű színeket ad, aminek nem sok értelme van. Inkább a valósághűségre törekednének... Az előlapi kamera felbontása hiába nagyobb, ha a képminőség gagyi. Egyébként sem direkt fényképezésre van tervezve, tehát hasztalan.
Sony előnyeiből a fölösleges dolgok:
9. Kameragomb nélkül is telefon a telefon, aki fényképezni akar, az vegyen fényképezőgépet.
Le lehet pontozni, meg biztos Sonysta vagyok meg Sonycsászár, de a tényeket ne akarjuk meghazudtolni! Akárhogy számolok, a Sony csúnyán odaver a Samsungnak.
"Tehát ha feltennék egy olyan kérdést hogy galaxy note 3 vagy xperia tipo akkor szerintem a többség tipot mond mert nagyon sok itt az iphone fan:D"
Khm... Ha nem baj, ehhez nem szólnék semmit. Szerintem te is tudod, hogy bugyutaságokat írsz. Nyilván a Samsung erősebb. De ki akar egy fél ajtóval közlekedni? Így a Tipo van előnyben. Sőt. Amennyibe kerül egy Note 2, sokkal-sokkal-sokkal erősebb tableteket lehet kapni. Tehát a Note megint csúnyán kudarcba fullad. Az más kérdés, hogy erősebb-e. Természetesen igen.
Nem úgy veszem én észre. :) De ha hibás is ez az adat, akkor se történik semmi. A 4.3 is zsír rendszer. Az Android csak egy "segédeszköz" a jó hardver megfelelő működéséhez. És nem attól lesz jó, hogy újabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!