Érdemes Iphone 5-öt venni? Szerintetek megvegyem vagy várjak a 6-ra?
Aki ilyet ír az csakis menőzés miatt veszi. Ezzel mindent elmondtál.
"Nem szeretném hogy leszóljanak miatta az emberek hogy : jaj de csöves csak 5 van "
Aki azért vesz telefont, hogy használja azt nem érdekli, hogy mit gondolnak mások. Tipikusan azok gondolkodnak így és írnak ilyet, akik felvágni akarnak.
Amit leírtál, arra egy 30 ezres telefon is elég :D Nekem is Iphoneom van 4s, én is cserélni akarom, de nem anyuci pénzén!!!:D
Igen, gratulálok anyukádnak, hogy ilyen buta libát nevelt! :DD Remélem megmutatod neki, és lepontozol!
Na végig olvastam ezt a sok értelmesnél értelmesebb kommentet és most én is hozzászólok, így utójáróként :)
17 éves vagyok, a SAJÁT PÉNZEMBŐL vettem magamnak iPhone 5-öt, használtan. Miért? Mert ezt szerettem volna, erre gyűjtöttem stb. Sok mindenre használom, a kérdezővel ellentétben nem csak netezésre és telefonálásra. Erre a két dologra jó egy olcsóbb telefon is, főleg egy 14 éves kislánynak, aki a válaszai alapján még csak a 10 éves szinten tart.
De ha ez nem elég ok, mondok még egyet. NE FOSZD KI A SZÜLEIDET. Nyilván való, hogy mint említetted megtehetitek, de akkor sem kell mindent megtenni/megvenni amit lehet. Gondolj bele mi lenne, ha hirtelen elfogyna az a tömérdek iPhone-ra való pénzetek és nem lenne pénzetek ételre sem?
Harmadrészről pedig. A kutyát nem érdekli (sem az osztályodban, sem a baráti körödben), hogy milyen telefonod van. Menőzni mással is lehet. Kit érdekel mid van, ha emberileg semmi nem vagy?
'Sziasztok, XY vagyok, bár semmihez nem értek, de van egy új iPhone-om!'
Komolyan mondom az ilyen kislányokat küldeném ki a világba, hogy megtapasztalják milyen az élet. Menj el dolgozni. Vagy csak egyszer menj el komolyabb buliba. Még talán egy bulizós éjszaka is jobban helyretenné az eszed, mint egy új telefon csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!