Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes Iphone 5-öt venni?...

Érdemes Iphone 5-öt venni? Szerintetek megvegyem vagy várjak a 6-ra?

Figyelt kérdés
Érdemes Iphone 5-öt venni? Lassan jön ki a 6 de lehet hogy nem fog tetszeni de viszont akkor már5-öt nem igazán lehet majd kapni . Nem szeretném hogy leszóljanak miatta az emberek hogy : jaj de csöves csak 5 van Szerintetek megvegyem van várjak a 6ra? Neten nem nagyon irnak a 6ról (kinézet) Szívem szerint az5-öt venném de nem tudom hogy megérné e .

2013. nov. 13. 23:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
ja, én sem droid user vagyok, mégis szánalommal nézek rád...pont az ilyenek miatt szólják le az iOS-t használókat, hogy divatmajmok...akik azon paráznak, hogy vajon ha i5-ért csenget ki anyukám 150-170ezret, akkor csövesnek fognak-e nézni a suliba...hihetetlen, hogy én nem gondolkoztam még ezen, pedig még mindig csak egy iPhone 4-em van...
2013. nov. 14. 09:48
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem menőzés miatt szeretném . ti meg azok a tipikus hülye emberek vagytok akik ezt gondolják mert egy kalap alá vesztek minden gyereket . szánalmasak vagytok egytől egyik . Azért mert nekünk van pénzünk és anyám nem szeretne valami komolytalan telefont venni nekem nem értem miért probléma ..Hát drágáim a ti gyereketeknek azt vesztek amit szeretnétek de ha nem vennétek észre hogy nem az a kérdés hogy való e nekem .
2013. nov. 16. 15:47
 23/30 anonim ***** válasza:

Aki ilyet ír az csakis menőzés miatt veszi. Ezzel mindent elmondtál.

"Nem szeretném hogy leszóljanak miatta az emberek hogy : jaj de csöves csak 5 van "

Aki azért vesz telefont, hogy használja azt nem érdekli, hogy mit gondolnak mások. Tipikusan azok gondolkodnak így és írnak ilyet, akik felvágni akarnak.

2013. nov. 16. 18:19
 24/30 anonim ***** válasza:
Szerintem várj a 6-ra! Ha ilyen buta vagy... Csak gratulálni tudok anyukádnak!Itt nem a pénzről van szó, de teljesen felesleges. Fél év alatt megunod és nem is lesz nagy szám. A suliba persze, hogy menő, de ha mutogatni akarod akkor mindenképpen vedd meg. Írnál 2-3 olyan dolgot amire használnád?
2013. nov. 16. 22:15
 25/30 A kérdező kommentje:
Kicsi szívem telefonálásra,üzenet küldésre , net hozzá féréshez .
2013. nov. 20. 16:07
 26/30 A kérdező kommentje:
Mi az hogy gratulálni tudsz anyámnak? Ezt most a szemembe mondtad volna úgy p* b* volna . Gondolkozz el mit irsz le !!!!!!!!!!
2013. nov. 20. 16:09
 27/30 anonim ***** válasza:
63%

Amit leírtál, arra egy 30 ezres telefon is elég :D Nekem is Iphoneom van 4s, én is cserélni akarom, de nem anyuci pénzén!!!:D

Igen, gratulálok anyukádnak, hogy ilyen buta libát nevelt! :DD Remélem megmutatod neki, és lepontozol!

2013. nov. 20. 19:10
 28/30 anonim ***** válasza:
30ezres telefon inkább ne. azok javarészt androidok és abban az árkategóriában eléggé lagymatagok . szerintem egy Sony Xperia SP tökéletes lenne számodra, vagy egy Nexus 4, LG Optimus G
2013. nov. 20. 19:17
 29/30 anonim ***** válasza:
30ért valóban gyengék vannak, de egy 4s miért is "gáz"? nagyon gyors, nekem is az van. én is cserélni akarom 5s-re de szintén saját pénzből és én kicsit több mindenre használom 25 évesen, munkához.
2013. nov. 21. 16:58
 30/30 anonim válasza:

Na végig olvastam ezt a sok értelmesnél értelmesebb kommentet és most én is hozzászólok, így utójáróként :)

17 éves vagyok, a SAJÁT PÉNZEMBŐL vettem magamnak iPhone 5-öt, használtan. Miért? Mert ezt szerettem volna, erre gyűjtöttem stb. Sok mindenre használom, a kérdezővel ellentétben nem csak netezésre és telefonálásra. Erre a két dologra jó egy olcsóbb telefon is, főleg egy 14 éves kislánynak, aki a válaszai alapján még csak a 10 éves szinten tart.

De ha ez nem elég ok, mondok még egyet. NE FOSZD KI A SZÜLEIDET. Nyilván való, hogy mint említetted megtehetitek, de akkor sem kell mindent megtenni/megvenni amit lehet. Gondolj bele mi lenne, ha hirtelen elfogyna az a tömérdek iPhone-ra való pénzetek és nem lenne pénzetek ételre sem?

Harmadrészről pedig. A kutyát nem érdekli (sem az osztályodban, sem a baráti körödben), hogy milyen telefonod van. Menőzni mással is lehet. Kit érdekel mid van, ha emberileg semmi nem vagy?

'Sziasztok, XY vagyok, bár semmihez nem értek, de van egy új iPhone-om!'

Komolyan mondom az ilyen kislányokat küldeném ki a világba, hogy megtapasztalják milyen az élet. Menj el dolgozni. Vagy csak egyszer menj el komolyabb buliba. Még talán egy bulizós éjszaka is jobban helyretenné az eszed, mint egy új telefon csoda.

2014. márc. 7. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!