Érdemes Iphone 5-öt venni? Szerintetek megvegyem vagy várjak a 6-ra?
Azt hiszi hogy az okos fejével ide irja a hülyeségeit és neki ez jó érzés.
Csak elvan tévedve mert pont rossz embernek szólt be,mert ha észre venné hogy manapság milyen fiatalok vannak akik közé én nem tartozok(viselkedés szempontjából).
Én is azt mondom, hogy minek egy 14 éves lánynak 200ezres telefon, de emiatt:
- Amennyi bűnöző,tolvaj van m.o-n (90% színesbőrű) lehet, hogy téged fognak kipécézni és jobbik esetben csak ellopják, rosszabbik esetben komoly testifenyítést is kapsz mellette
ez a "jobbik" eset : http://www.youtube.com/watch?v=MMWgIv35RSE
kokeróéknak van eszük, lenyúlják a 200ezres telót, azt meg eladják 30-40 ezerért . ez az üzlet, tuti megveszik.
a főbb célpontok a girnyó mitugrász pávagyerekek , a lányok, és az idősnők(mondjuk nem hinném hogy egy szomszéd juliska néninek aki 80 éves iphone-ja lenne vagy galaxy s4)
és hogy miért ők? mert fizikailag és szellemileg gyengék ahhoz, hogy helyt álljanak az adott szituációkban.
ma 00:12
Testileg lehet, hogy nem vagy 5, de ... ááá
Attól, hogy jó tanuló vagy nem vagy képes felfogni a pénz értékét.
Amikor megkérdezte egy ilyen te korabeli gyerek, hogy mennyiért vettem a Macemet és elmondtam neki, akkor arra azt mondta, hogy az nem is sok pénz. Ha nem ő keresi meg, akkor nem is.
A gyerekek pont ezért nem vigyáznak úgy a cuccaikra, mint a felnőttek. De komolyan nem értem, hogy miért nem jó nektek egy jóval olcsóbb készülék. Úgysem tudjátok kihasználni még azt sem, játékra meg fa szbúkra, jók az olcsóbb telefonok is. Úgyis csak arra használjátok.
Ha gyerek iPhone-t vesz az leginkább a menőzés miatt veszi. Ahogy te is. Ha nem érdekelne a menőzés, akkor az sem érdekelne, hogy mit szólnak be neked. Tehát te is tipikusan a külsőségekre hajtasz. Vagyis ha nincs a legújabb iPhoneod, akkor máris nem vagy menő.
Engem is le lehet szólni,én is 14 éves vagyok és iPhone 4-em van,de SAJÁT pénzből lett véve(használtan) és kb 1évig gyűjtöttem 60ezret a telefonra,és nagyon vigyázok rá,tokban van tartva,és nem eljtettem le egyszer se
Tehát én azt javaslom hogy TE gyűjtsél rá pénzt,hogy megérezd hogy az a 150-200ezer ft milyen sok pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!