Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire 500, Nokia Lumia...

Jankiss84 kérdése:

HTC Desire 500, Nokia Lumia 625 vagy Sony Xperia L-t vennétek?

Figyelt kérdés
Előfizuval 20-25ért venném őket, ezekre szűkült a kör. Tényleg megbízható a WP8, elég neki az 500 ram?

2013. nov. 2. 22:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Na ja, te meg pont úgy kötekedsz, mint egy kiscsoportos óvodás. Ami azért elég szánalmas, valljuk be. Én se sértegettelek, akkor te se tedd ezt. Ha ennél több IQ-ra nem futotta, akkor inkább szegyenkezz vele, ne pedig dicsekedj.

Az pedig nem érdekel, hogy más volt a neve. Az is Windows volt, az se kellett a kutyának se. Nem is gyártották tovább.

2013. nov. 5. 18:19
 22/28 Barney96 ***** válasza:
Oké, egyetértek abban hogy jelenleg az android az egyeduralkodó, tény, de akkor is, egy rendszer, ami növekvő eladásokat tud produkálni a túltelitett piacon, (persze ezek nem nagy számok de növekedő tendenciát mutatnak) egyáltalán képes életben maradni (nem úgy mint mondjuk a BB) az messze nem olyan semmibevehető, hogy "senkinek se kell" jelzőkkel kell illetni...
2013. nov. 5. 21:12
 23/28 Barney96 ***** válasza:
Viszont mostmár nagyon eltértünk a tárgytól. Kérdező: igen, megbízható a wp8 elég neki az 512 mb ram, nyugott szívvel merem ajánlani, viszont az xperia L-ről is sok jót hallani, azzal is jól járnál, szóval ha teheted menj és tapogasd meg őket valahol, és döntsd el az alapján
2013. nov. 5. 21:17
 24/28 anonim ***** válasza:

igen , Wp-nem kell senkinek , teljesen igaz , ezért produkált , és pontosan ezért lett a negyedévben 40% nagyobb eladás , ezért adnak el 4 havonta 9 millió készüléket ( [link] , ezért duplázták meg 1 év alatt az operációs rendszer az arányát a többihez képest ( 2012-ben az okos telefonok 5% a volt windows phone s és 2013 ban pedig 9% a részesedése ) ( [link] . Azok az elkeseredett szegény vásárlók akik annyit csalódtak telefonjukban , kénytelenek voltak még 1 ismerősüket és önmagukat is rávenni a statisztika szerint hogy wp s telefont vegyenek az évben . SZÓVAL ENNYIT ARRÓL A RÉMES ÉS KIPUSZTULÁSRA ITÉLRT WINDOWS PHONE RŐL AMI MELLESLEG BRUTÁLISAN JÓL TELJESIT .

És a windows phone elődjéről , a windows mobile ről , annyit hogy buta telefon operációs rendszere volt , vagyis semmi köze nincs a mostani windows phone hoz , mivel a windows phone okostelefonokon fut kizárólag . Akkor lehetne mondani egyáltalán hogy a windows mobile nak köze van a windows phone hoz , hogyha lennének olyan alkalmazások amik mind a két telefonon azonosan futnak , vagy egyáltalán a két rendszerben elnne valami közös . A kijelentésed valami olyan hogy a Samsung szar mivel a symbiános készülékei se kelletek senkinek , az Androidosok se kellenek . Ennyi logika van a te szövegedben . Most a windows mobile nyílván nem tudott népszerű lenni ha nem voltak befektetői , néhány samsungos készülék volt , de nincs olyan platform aminek ne lenne néhány samsungos készüléke .

Egyébként 512 mg rammal a nagyobb játékok sajnos nem mennek , nincs sok játék ami ebben a helyzetben van , de van vagy 10-20 . Ha téged zavar hogy ezek nem futnának a telefonodon akkor várj még egy negyed évet a lumia 525 re ami alsó árszegmensben lesz és 1gb ramja lesz .

2013. nov. 6. 15:10
 25/28 anonim ***** válasza:
Huh, és én írok baromságokat? Atya Ég. Szerintem törlöm is magam a sok idióta közül a fosba. :D
2013. nov. 6. 15:36
 26/28 nooker válasza:
Gyerekek, habzó szájjal a monitor előtt ölre mentek azon, hogy melyik a legjobb oprendszer? :D Inkább szerezzetek egy barátnőt , lol. Egyébként én is Xperia L és Nokia 625 között vacilláltam. Mindkét telefon jó, egyikkel sem fogsz mellé. Mivel az előző Xperiám 1 év után belassult, én a 625-t vettem és teljesen meg vagyok vele elégedve. Pedig eredetileg nagyon nem akartam WP-t, de ami jó, az jó.
2013. dec. 7. 15:59
 27/28 anonim ***** válasza:
az android tényleg szaggat ... nekem is az van meghozza 4.2-es galaxy ace 3 . nagyon szar alig volt 1 honapos ment a szervizbe ... ha megnyitottam egy alkalmazast magatol kilepett ... tehat a nokia a jobb :D
2014. jan. 19. 18:35
 28/28 anonim válasza:
htc-t vegyél sokkal jobb mint az a szar sony a htc-nek 4 magos procija van a sony-nak meg 2 magos sokkal gyorsabb a sony-nál és amúgy szerintem jobban néz ki a htc mint a sony
2014. máj. 12. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!