Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire 500, Nokia Lumia...

Jankiss84 kérdése:

HTC Desire 500, Nokia Lumia 625 vagy Sony Xperia L-t vennétek?

Figyelt kérdés
Előfizuval 20-25ért venném őket, ezekre szűkült a kör. Tényleg megbízható a WP8, elég neki az 500 ram?

2013. nov. 2. 22:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Mert meg vannak elégedve az Androiddal, ezért nem nyafog senki. Ellenben a WP-sekkel. Egytől egyig dicséri az össze felhasználó, "mer' az milyen jó"... De gondolkozzunk már! HA ez annyira jó lenne, meg annyira szar lenne az Android, akkor miért ezek az arányok??? A tényeket ne akarjuk már meghazudtolni, könyörgöm! Elhiszem, hogy oda vagytok a WP-ért, mindenkinek más az igénye. Kinek több, kinek kevesebb. De attól még nem kell azt túlfényezni. Az Androidot se fényezi a halál se, mert fölösleges. Jó rendszer, közel tökéletes rendszer, de a fényezéstől nem lesz se jobb, se rosszabb. Éppígy a WP se! Aztán lehet hülyézni, meg szidni az Androidot. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit vesz. Részemről akinek van némi esze, az nem kínlódik Windowssal még a telefonján is... Engem nem érdekel, hogy az android hetente egyszer újraindítást igényel, meg totális leterhelés következményeképp 1ms-es akadások jelentkeznek. Tudod te, hogy az mennyi? Egy apró fingnak a tört része. És érdekes, minden WP-s ebbe köt bele.

Vajon miért? Lehet, hogy azért, mert másba nem tudnak?

2013. nov. 3. 19:46
 12/28 A kérdező kommentje:
Igen, éppen így vagyok én is, hogy ne hogy már épp a telón legyen windows (gépen is ubuntut használok), ráadásul sosem szerettem a nokiát. Viszont megbízhatónak tartják a wp-t, ami nem tudom,mennyire marketing és sajnos még tuti, hogy nincs annyi eladott darabszám és használati idő, hogy hosszútávon reális képünk legyen. Viszont az tuti,hogy elég kellemetlen mikor másodpercek telnek el úgy hogy csak egy sima hívást indítanék, de nem történik semmi.. még csak a híváslista sem töltött be.... Persze a mostani telómon csak a gingerbread van, és biztos az újabbak jobbak.De elég bosszantó,h egy 1 éves középkategóriás teló így működik, főleg az nézve,h nem is töltök le minden sz*rt a playből, inkább csak netre és telefonálásra használom.
2013. nov. 3. 20:01
 13/28 anonim ***** válasza:

A Gingerbreaddel nekem nincsenek túlzottan nagy bajaim. Pedig az enyém nem egy atomerőmű. (Xperia Mini Pro)

Néha megakad, de egy ilyen gyenge telefontól nem is kell mást várni. Gépen se fut szépen a Windows 7 minden szaron. :D

2013. nov. 3. 20:09
 14/28 Barney96 ***** válasza:
Nekem valahogy 1 éven át tartó tökéletes rendszer használat után elegem lett a személyre szabhatóságból meg a millió appból mert összecsinálta magát egyfolytában... Az arányokról annyit, hogy nem a rendszer tökéletességén múlt, hanem főleg azon, hogy a legelső mérsékelt áron kapható okostelefon oprendszer, meg van 3-4 év előnye a wp-vel szemben is, és ingyenes, tehát bármilyen kínai f*sra, rá lehet pakolni meg ingyé. És pont ezért az is a hátránya akár csak az asztalin win-nek, hogy millió egy hardverre nem lehet eléggé optimalizálni, a wp-n viszont van kb 10 féle, és azokon majdnem azonos hardver van, és ezért azzal könnyebb volt elérni a Smooth működést. Meg azért pont ez az előny a hátrány is, tehát körülbelül 1000x annyi droid Device van piacon, meg a haveroknak az van és az a menő, de igazából az emberek nagytöbbségének nincs szüksége az óriási szabadságra sem telefonon (vagy kimerül abban hogy feltesznek egy launchert aztán személyre szabtak) ha lenne akkor sokkal több asztali Ubuntu használó lenne. Csak ugye mivel azt mondják neki a szolgáltatók, hogy, a windóz az gagyi, az ájfonról meg tudják hogy drága, nincs igazán semmi más alternatíva, és vesznek valami olcsó szamszungot mert azt látták reklámban, meg aszondta az eladó hogy az a király. Nem akartam volna regényt írni de ami a szívemen, az a számon, nem vagyok elvakult fan, azok az elvakult fanok akik l*szarozzák a rivális rendszereket szerintem... A lényeg, hogy nyugodt szívvel merem ajánlani a 625-öt, én se szenvedtem a rendszerrel, csak sokan ránéznek és azt mondják bonyolult, aztán mondjuk 3 perc alatt kiismerik, csak más, és leszólják.
2013. nov. 4. 07:10
 15/28 anonim ***** válasza:

"Az arányokról annyit, hogy nem a rendszer tökéletességén múlt"

Miért, akkor min? Mikor láttál Android reklámokat akár TV-ben, akár újságban?

"meg van 3-4 év előnye a wp-vel szemben is"

Most csalódni fogsz: Windows Phone régebbóta van az országban, mint az 1.6-os Android.

"és ingyenes, tehát bármilyen kínai f*sra, rá lehet pakolni meg ingyé."

Ezt az "ingyenes" dumát kifejtenéd?

"És pont ezért az is a hátránya akár csak az asztalin win-nek, hogy millió egy hardverre nem lehet eléggé optimalizálni, a wp-n viszont van kb 10 féle, és azokon majdnem azonos hardver van, és ezért azzal könnyebb volt elérni a Smooth működést."

Látom te is lemaradtál a 2.0 és 2.1 Android rendszereknél. :D

"Meg azért pont ez az előny a hátrány is, tehát körülbelül 1000x annyi droid Device van piacon, meg a haveroknak az van és az a menő,"

-Nem véletlenül ezt gyártják magasabb szinten. Erre van nagyobb igény. Ez is tény, fölösleges vitatni.

-Szerintem pedig inkább a Samsung, meg az iOS a menő, nem az Android... De ezt mindenki döntse el maga. Megjegyzem, ez egy hatalmas baromság volt.

"de igazából az emberek nagytöbbségének nincs szüksége az óriási szabadságra"

Tudod valakinek többet számít a szabadság és a széleskörű választék, mint az, hogy Windows legyen még a telefonján is...

"(vagy kimerül abban hogy feltesznek egy launchert aztán személyre szabtak)"

Na, ezek után végképp nem csodálkozom ezen az óriási tudatlanságon és feketelyukon.

"Csak ugye mivel azt mondják neki a szolgáltatók, hogy, a windóz az gagyi"

Miért mondaná ezt a szolgáltató? Eladni akarja a telefont, nem megszopatni magát.

"nem vagyok elvakult fan, azok az elvakult fanok akik l*szarozzák a rivális rendszereket szerintem..."

Az lehet, hogy elvakult nem vagy. De hogy hatalmas fan vagy, az qrvaélet. Illetve azért én nem nevezném a Windows Phonet riválisának az Androidnak. Semmiben sem jobb nála. Csak mondjuk nem a legújabb WP rendszert kéne összehasonlítani a legrégebbi Androidokkal...

Ne haragudj, de 17 évesen már nem ártana nyitottabban gondolkodni. És ezek után meg is kérdezném, hogy te mégis milyen Androidos telefont használtál és mire! Szóval...?

2013. nov. 4. 15:16
 16/28 anonim ***** válasza:
49%
Mindenki jön ezzel hogy a gépen is windows fut , azzal is elég baj van , de telefonon lévő windows NEM fagy , NEM akad , NEM vírusosodik , A telefonok windowssa nem a windows phone , hanem az android . És NEM VOLT ELŐBB WINDOWS PHONE MINT ANDROID [link] . írod az alaptalan baromságaidat , most lehet hogy a windows nak volt egy másik op rendszere de az nem a windows phone volt . Míg az android 5 évvel korábban jelent meg mint a windows [link] . Alaptalan baromságokat írogatod , nem számít hogy nem igaz ...
2013. nov. 4. 16:53
 17/28 anonim ***** válasza:
Ha annyira alaptalan baromságokat írok, akkor mutass már egy olyan telefont, ami a Samsung Omnia előtt kapható volt itthon Androiddal! Csak egyet...
2013. nov. 4. 19:32
 18/28 Barney96 ***** válasza:
Még a kettővel előttem lévőnek annyit hogy az android előtti Windows mobile kb a nevében egyezett a mostani wp-vel, és hogy ha az emberek androidról (is) térnek át wp-re márpedig előfordul, akkor konkurenciának vagy riválisnak nyugodtan nevezhető, bár tudom hogy te csak lekicsinylésből mondtad. És még annyit tennék hozzá, hogy volt amikor az android nem volt riválisa a symbiannak...
2013. nov. 5. 15:17
 19/28 anonim ***** válasza:
Semmiféle lekicsinylés nem volt abban, amit írtam. Egyszerűen hülyeségnek tartom ezt a harcot. Kinek a pap, kinek a paplan... A Symbiant ne keverjük ide, az sose volt ellenfele az Androidnak. Míg az Android rohamosan fejlődött, addig a Symbian ugyanolyan maradt. Nem is volt nehéz lekörözni azt... A Windows Phone pedig végképp nem rivális. Akkor nevezném riválisnak, ha világszerte nagyjából annyi WP-t futtató eszköz lenne, mint Android. Azon is érdemes elgondolkodni, hogyha a WP tényleg annyira hűdejó, az Androidhoz képest főleg (nem tudom, hogy ezt ki írta és hol, ez a lekicsinylés), akkor nem csak a Nokia küszködne vele.
2013. nov. 5. 15:38
 20/28 anonim ***** válasza:
T mobil g1 , 2008 ban jelent meg , még Magyarországon is míg csak 2010 ben jelent meg Windows Phone készülék . Szóval meg mindig alaptalan baromságokat írsz hasból , pont mint egy 8 éves .
2013. nov. 5. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!