HTC Desire 500, Nokia Lumia 625 vagy Sony Xperia L-t vennétek?
Mert meg vannak elégedve az Androiddal, ezért nem nyafog senki. Ellenben a WP-sekkel. Egytől egyig dicséri az össze felhasználó, "mer' az milyen jó"... De gondolkozzunk már! HA ez annyira jó lenne, meg annyira szar lenne az Android, akkor miért ezek az arányok??? A tényeket ne akarjuk már meghazudtolni, könyörgöm! Elhiszem, hogy oda vagytok a WP-ért, mindenkinek más az igénye. Kinek több, kinek kevesebb. De attól még nem kell azt túlfényezni. Az Androidot se fényezi a halál se, mert fölösleges. Jó rendszer, közel tökéletes rendszer, de a fényezéstől nem lesz se jobb, se rosszabb. Éppígy a WP se! Aztán lehet hülyézni, meg szidni az Androidot. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit vesz. Részemről akinek van némi esze, az nem kínlódik Windowssal még a telefonján is... Engem nem érdekel, hogy az android hetente egyszer újraindítást igényel, meg totális leterhelés következményeképp 1ms-es akadások jelentkeznek. Tudod te, hogy az mennyi? Egy apró fingnak a tört része. És érdekes, minden WP-s ebbe köt bele.
Vajon miért? Lehet, hogy azért, mert másba nem tudnak?
A Gingerbreaddel nekem nincsenek túlzottan nagy bajaim. Pedig az enyém nem egy atomerőmű. (Xperia Mini Pro)
Néha megakad, de egy ilyen gyenge telefontól nem is kell mást várni. Gépen se fut szépen a Windows 7 minden szaron. :D
"Az arányokról annyit, hogy nem a rendszer tökéletességén múlt"
Miért, akkor min? Mikor láttál Android reklámokat akár TV-ben, akár újságban?
"meg van 3-4 év előnye a wp-vel szemben is"
Most csalódni fogsz: Windows Phone régebbóta van az országban, mint az 1.6-os Android.
"és ingyenes, tehát bármilyen kínai f*sra, rá lehet pakolni meg ingyé."
Ezt az "ingyenes" dumát kifejtenéd?
"És pont ezért az is a hátránya akár csak az asztalin win-nek, hogy millió egy hardverre nem lehet eléggé optimalizálni, a wp-n viszont van kb 10 féle, és azokon majdnem azonos hardver van, és ezért azzal könnyebb volt elérni a Smooth működést."
Látom te is lemaradtál a 2.0 és 2.1 Android rendszereknél. :D
"Meg azért pont ez az előny a hátrány is, tehát körülbelül 1000x annyi droid Device van piacon, meg a haveroknak az van és az a menő,"
-Nem véletlenül ezt gyártják magasabb szinten. Erre van nagyobb igény. Ez is tény, fölösleges vitatni.
-Szerintem pedig inkább a Samsung, meg az iOS a menő, nem az Android... De ezt mindenki döntse el maga. Megjegyzem, ez egy hatalmas baromság volt.
"de igazából az emberek nagytöbbségének nincs szüksége az óriási szabadságra"
Tudod valakinek többet számít a szabadság és a széleskörű választék, mint az, hogy Windows legyen még a telefonján is...
"(vagy kimerül abban hogy feltesznek egy launchert aztán személyre szabtak)"
Na, ezek után végképp nem csodálkozom ezen az óriási tudatlanságon és feketelyukon.
"Csak ugye mivel azt mondják neki a szolgáltatók, hogy, a windóz az gagyi"
Miért mondaná ezt a szolgáltató? Eladni akarja a telefont, nem megszopatni magát.
"nem vagyok elvakult fan, azok az elvakult fanok akik l*szarozzák a rivális rendszereket szerintem..."
Az lehet, hogy elvakult nem vagy. De hogy hatalmas fan vagy, az qrvaélet. Illetve azért én nem nevezném a Windows Phonet riválisának az Androidnak. Semmiben sem jobb nála. Csak mondjuk nem a legújabb WP rendszert kéne összehasonlítani a legrégebbi Androidokkal...
Ne haragudj, de 17 évesen már nem ártana nyitottabban gondolkodni. És ezek után meg is kérdezném, hogy te mégis milyen Androidos telefont használtál és mire! Szóval...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!