Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek égő, ha Iphone 5S...

Szerintetek égő, ha Iphone 5S arany színű telefon van egy fiúnak? -15 éves

Figyelt kérdés
Rendeltem egy Iphone 5S 32GB arany színűt.Szerintetek illik egy fiúhoz ez a szín?

2013. okt. 26. 16:11
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

Sztem, a korodból kifolyólag, neked az. Sztem vagy a nagyin buták vesznek arany színüt, vagy azok akiknek megy az egyéniségükhöz, ruházatukhoz. Ez saját vélemény.

Nekem konkrétan bem jön be a gyári arany, de [link]

itt a fekete-arany bejön.

2013. nov. 9. 22:02
 32/34 anonim válasza:

IRIGYKEDŐKNEK: A héten veszem meg az 5s-et (nem vagyok sem sima bu.,z.i,sem pedig iPhone b,u.zi.Az előző telefonom egy 4 éves iPhone 3gs volt...)

-sok "gazdag" próbál vele villantani,de nekik valójában nincs tul sok pénzük.Akiknek van azok ezt már megszokták,meg sem említik.....

-Ha nyári munkát válalsz neked is bármikor lehet:D (aki nagyon szeretne érdemes megfontolni)

Kérdező:

Nos ha úgy érzed megbánád,ne vedd át....küld vissza. Mivel a telefont gondolom minimum 1 évig megtartod,nem érdemes emiatt később szomorkodni.Ne vedd át,ha csenget a futár...Inkább rendelj egy újat.

2014. jún. 23. 16:21
 33/34 A kérdező kommentje:

1:csak úgy tudok appstoreból rendelni hogy előre kifizetem,így ha nem veszem át...

2:már megvettem,egy Space Grey színűt,és egy iPad Airrel is beújítottam,továbbá azóta kaptam a közepes Mac Prot.

3:nyári munkából vettem az iphonet:)

2014. júl. 20. 16:12
 34/34 anonim válasza:

2 éve gyűjtök rá,szóval én veszem saját magamnak:)

És a szokásos anyuci dumát csak az nyomja akinek nem telik rá.Ez az igazság:)

Kedves utolsó!

Ilyen egyszerű.A felesleges dolgokat eladtam.Meg még dolgoztam,így két év alatt nem lehetetlen annyi pénzt összegyűjteni,hogy vegyek egy 254.000Ft-os telefont,hozzá 12.000-ért bőr tokot és

még egy képernyővédő üveget 10.000ért.

Na akkor ezt gondold át cicafiú kinek nem telik rá :)

Tulajdonképpen neked se telik rá, mivel 2 ÉVIG gyűjtöttél rá. Akkor mi jogon szólod le a másikat, hogy neki nem telik rá? 2 év alatt egy középosztálybeli 2-t vehet. (ismétlem, középosztály, ergo nem min. bér)

Ja és mielőtt csóró irigy kutya lennék, nekem Androidom van, azért nincs iPhone szipi szupi 5s-em :)

2014. nov. 12. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!