Az normális, hogy évente/másfél-évente váltogatom a telefonjaimat?
Én tizennyolc éves vagyok, jó pénzügyi hátterű családból, de nekem nem volt eddig csak 4 telefonom. ( Mindegyik alsó kategóriás, meghibásodás miatt cserélve, nem élvezetből.) Kicsit soknak tartom, hogy ennyire cserélgeted. Egyrészt, mert az emberi kapcsolatok marhára fontosabbak, mint egy telefon a zsebedben. Másrészt, pedig a telefon telefonálásra való. Olvasásra ott a könyv/kindle, netezésre egy csúcsszuper laptop/iPad, zenehallgatásra egy mp4/iPod/akár a telefon is. Persze, elavultnak gondolhatod a nézetemet, vagy konzervatívnak, de ezzel nem a családod, vagy téged támadlak, csak a saját nézetem írom le.
Nekem például azért van okostelefonom, mert én naponta utazom órákat, hogy gimibe járhassak. Ha neked is ilyen felindultságból dukál, akkor megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!