Az normális ha az új aksi csak másfél napig bírja?
Figyelt kérdés
Első alkalommal lemerítettem teljesen,ahogy mondták,majd miután feltgltöttem,igaz,játszottam,neteztem rajt,de mégis csak másfél napot bírt.2012. dec. 5. 09:28
1/7 Gugu Gabor válasza:
Sokat segítene ha elmondanád milyen telefonról van szó és milyen akkumulátorról, viszont az új okos telefonok között sajnos normális hogy max 1-2 napot bír.
2/7 A kérdező kommentje:
Nokia c6,és BL-4J aksi,de teljesen új..:/
2012. dec. 5. 10:23
3/7 _Jessy_ válasza:
Játszástól netezéstől normális, hogy ilyen hamar lemerül.
4/7 anonim válasza:
ezeket az aksikat már nem szabad teljesen lemeríteni...
5/7 anonim válasza:
Nem kell teljesen lemeríteni az akksikat első használatkor , mindig ugyanúgy kell tölteni.
15 éve még ezt kellett csinálni amikor Ni-Mh akkuk voltak és azóta kering ez a tévhit a köztudatban
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor nincs baja az aksinak.
Én is úgy gondoltam h csak régen kellett lemeríteni teljesen,csak a nokiaboltban,ahol vettem, azt mondták,biztos nem nagyon értett hozzá:)
2012. dec. 5. 19:51
7/7 anonim válasza:
... az enyém pedig fél napot SE bír ki... szal... veszek még1et ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!