Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek égő, ha Iphone 5S...

Szerintetek égő, ha Iphone 5S arany színű telefon van egy fiúnak? -15 éves

Figyelt kérdés
Rendeltem egy Iphone 5S 32GB arany színűt.Szerintetek illik egy fiúhoz ez a szín?

2013. okt. 26. 16:11
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
23%
"Amúgy meg az irigy hülyék ne írjanak ide." Inkább a hazudozó kérdezők ne tegyenek fel kérdéseket.
2013. okt. 27. 13:07
 22/34 A kérdező kommentje:
Miért is lennék hazug kérdező?
2013. okt. 27. 15:15
 23/34 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be az iPhone nemrég adtam el az 5-ösömet.De így színügyileg ebből a szériából nekem tetszik az arany,ne aggódj nem hiszem hogy bárki b*zisnak találná.De a tolvajokkal tényleg vigyázz!
2013. okt. 28. 01:09
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Pfff :D azert vettel aranyat, hogy mindenki lassa,h neked a legujabb tipus van, mert ha feheret vettel volna,akkor senki nem tudnayh az 5 vagy 5s. :( hiaba mondjatok neki,h ne mutogassa, iPhone-t azert vesznek az emberek,h kerkedjenek vele,mutogassak. De ha te ettol erzed magad boldognak, legy vele az.
2013. okt. 31. 15:42
 25/34 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nem azért vettem aranyat,mert menőzni akarok.Mivel bőr bézs tok lesz rajta,így nem is fog látszódni igazából.Meg az arany/pezsgő szín bejött.a szürke az nem annyira tetszett.

2013. okt. 31. 21:49
 26/34 anonim ***** válasza:
Akkor minek tetted fel a kérdést? :D XD
2013. okt. 31. 22:42
 27/34 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem,hogy aranyt vegyek-e vagy fehéret,hanem azt,hogy arany való-e fiúnak.Van különbség.
2013. nov. 1. 07:32
 28/34 anonim ***** válasza:
csajoknak tuti befog jönni...mással nem nagyon lehet megfogni őket :D
2013. nov. 1. 12:25
 29/34 anonim ***** válasza:

Az appleblogon volt egy stat és ott nagyobb arányban vesznek férfiak arany színűt, mint a nők.

Egyébként meg mit érdekel téged, hogy más mit gondol?? Nem mindegy?

2013. nov. 1. 13:11
 30/34 anonim ***** válasza:
78%

18/L vagyok, en is egy hete rendeltem egy aranyat. Szuleim penzebol (reszben, pkusz eladtam a 4S-t), meg mielott valaki rakezdene, es nagyon halas vagyok, nem egy elkenyeztetett liba. (Valo igaz, itt is bebizonyosult, hogy sok rosszindulatu ember probal tamadni ilyen kerdeseknel...)

Le nyegre terve, nem ertem miert szidja mindenki az Applet. En mindenbol azt hasznalok. Egy gep 5-6 evig ugy mukodik, mint ujkoraban, es egyik termek sem fagyiott meg le szinte soha. Max nagyon ritkan, de soha semmi gond nincs vekuk. Ismet mondhatom, hogy nem kell a felvagasra celozgatni, mert barki kiirhat kerdest/valaszolhat nevtelenul, semmi elonye nem szarmazik belole.

Az arany iphone szerintem noies, tenyleg jobb, ha tokkal hasznalod. De ez csak az en velemenyem, az ertheto, hogy tetszik Neked a telerfon.

2013. nov. 4. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!