Samsung Galaxy S4 vagy Sony xperia Z1?
(az előzőhöz pótlás) Szerintem mind a két telefont nagyon jól összehozták még talán azt kihagytam hogy a sony strapabíróbb mint a samsung, de a samsung vagyis kimondottan az s4-re gondolok szebben szól mint a sony mindkettő saját tapasztalat.. és szerintem jobbak mint az iphone csak pl. ez utóbbi ára is magas 200ezer feletti(5s), nem fejlődött annyit az előző modellhez képest mint a samsung meg a sony, nem bővíthető (ezt már a nokia is átvette)meg ez az ITunes-os téma is hülyeség szerintem... egyébként ha a z1 csak azért vonz jobban mert nagyobb mint az s4 az kamu mert maga a kijelző 5" mindkettőnél (de ezt már említettem az első hozzászólásomban) Ha meg a 20,7MP-es kamera vonz annyira, akkor itt egy másik szintén új telefon a NOKIA Lumia 1020-nak 41MP-es kamerája van, de szart se tud... a windows phone sehol sincs az androidhoz akárhogy próbálkoztak...
Ja meg amit egyik új okos telefonnál se értek, vagyis aki megálmodta őket nem tudom miért nem gondolt arra h akár a fent említett telefonoknat vagy a tudásban ezekhez hasonlókat 2 sim kártyásra csináljaaa??? azok mindig olyan otrombák...
Ezt a nagy marha faszsagot!!
Eloszoris nincs Olyan s4 ami 34 gb alab
16 abbol 9 valamenyi erheto ell a tobbit a rendszer foglaja!!
2 fenykepezesbe az eletbw nem veri oda a z1 max ha nem erteszhozza
Szarul alitod be!!!
3 a kepernyo nem gyengebb az s4 nel hanem szebb!!
Honan tudom ( nem reg kaptam egy z1
Xperias vagyok a baratom pedig s4 es ugy hogy mig nem kaptam meg mindig otluk egymast nejik a jobb s4 vagy z1.
Megkaptam elso osszehasonlitotuk
Belseje nem kerdes ram meg ijenekbe mind oda ver az s4 et
Kovi kijelzo fulhd vudeo mind a keton 1 pillanatba nezve
Z1 szebvolt ( fenykwpet nem is kell mondanom)
Viszon szem erzekelo meg ilyenek nincsenek a z1 be!!
A s4 muanyag telefon z1 toresallo viz persze nem songoku!!!
Mas resz az s szeria divat telefon!! Gazdagoknak valo nem birjak felemelni a hajas kezet szemmel meg ijen ertelmetlen 1 szoval z1 vs s4 z1 nyer
Persze z2vs s5 mar nem biztos ( nem kell elhini ha nem akarjatok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!