Sony Xperia Z1 vagy Samsung Galaxy Note 3?
Sőt, hogy a sok Samsungb.i méginkább le tudjon pontozni:
A Samsung inkább divatmárka, semmivel nem ér többet egy Sonynál, HTC-nél, vagy bármi másnál.
Igen, addig minden bizonnyal ki fog jönni a Nexus 5 (ami ugyebár nagyon jó vétel lesz a Play Store-ból), valamint pár Nokia felső szegmensbe pozícionált termék is, és ha jól tudom még egy HTC One Max is a láthatáron van.
A másik kérdésedre válaszolva: A Sony-nak elméletben ugyan jobb a kamerája mint a Samsungnak, de inkább csak elméletben, gyakorlatban ugyanazon a szinten vannak. A Nota 3 asszem már valami normális anyaghasználatú valami, de ellene szól a hatalmas kijelzőméret, vagy pont mellette? A Sony UI-a tényleg elég szép, látványos, de szerintem ha nem gond neked hogy a Samsung egy ping-pong ütő nagyságú, akkor azt javasolnám, bár hozzáteszem a Sony a maga 5 inchével sem egy kis készülék. Ja és igen, "Elhatároztam hogy utálom a Samsungot" emberek csak nyugodtan pontozzanak le, mert a Samsungnak ugyan a legtöbb terméke köztudottan ugyanolyan igénytelene (az ugyanolyan a formatervre is vonatkozik), de a Note 3 kicsit más, mind anyaghasználatban, mind formatervben is. Egyébként szerintem várd meg a Nexus 5-öt, Play Store ban állítólag olyan 80.000 (!) ft-os áron nyit (dollárból átszámolva) csak éppen külföldről kell behozatni, de ennyiért messze a legjobb vétel, talán még 2x annyiért is, ha nem baj hogy nincsenek rajta extra appok stb., csak a nyers droid, akkor nagyon jó vétel lehet.
Ha végigolvastad, remélem segíthettem ;)
Ha szeretsz fotózni akkor Xperia Z1, mert 20.7 megapixeles a kamerája, a videónál szerintem nem lényeges a 4K de te döntsd el.Szerintem jó, hogy a Sony vízálló, mert pl. tudsz képeket készíteni víz alatt is. :D
Ja és szebb a kinézete.(szerintem)
Meg, ha nem szeretnél annyira tepsimobilt, akkor ezt vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!