Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb telefon Sony...

Melyik a jobb telefon Sony Xperia Sp vagy Samsung Galaxy mini s4? Tudnátok érveket is mondani?

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 19:12
 1/4 |Orfeusz| ***** válasza:
SP mert jobb, szebb, olcsóbb. (bővebben proci, GPU, képernyő, felbontás, képátló, minőség)
2013. okt. 21. 19:17
 2/4 anonim válasza:

Ha szánsz 30-30 percet rá, akkor ők szerintem a videó alapján biztos tudnak neked választási lehetőséget adni :), mert Ők aztán teljesen kivesézik a készülékeket!

http://www.youtube.com/watch?v=Pc8OP2GlCI8

( Sony Xperia SP )

http://www.youtube.com/watch?v=FvGtSqr3o78

( Galaxy S4 Mini )

2013. okt. 21. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazából hasonló kategória. Az SP-nek jobb a hardvere, viszont a Samsungban több a RAM, és valószínűleg jobban is kezeli azt. Az SP-nek van egy betegsége, nem tud több appot futtatni egyszerre, szépen bezár mindent a háttérben (pl. zenelejátszót, ha böngészel).

A kijelzőfelbontása jobb az SP-nek, de a Super Amoled sokkal szebb színeket jelenít meg. Szerintem nyomkodd meg mindkettőt, aztán majd amelyik jobban bejön! :)

2013. okt. 22. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Aki ért a telefonokhoz az a Sonyt mondja.Aki komolyan ért a telefonokhoz az az S4 minit mondja.Tudom mert ezzel foglalkozok,Samsungot ajánlom.Jobb a proci(minimálisan),több a ram stb..

Igaza van az előzőnek,lehet hogy kisebb a felbontás,de szebb az AMOLED kijelző ezáltal szerintem szebb a samsung kijelzője.

2013. okt. 27. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!