Olcsóbban láttam egy telefont a vaterán de nem tudom hogy nem hibás a telefon vagy valami ilyesmi?
A vatera csk egy piacfelületet ad, ugyanúgy egy magánembertől várárolsz, mint pl. az expresszen.
A vatera előnye, hogy láthatod az eladó értékeléseit. Ha friss a srác, vagy pár értékelése van csak, ne küldj neki nagy összeget. Alapvetően bizalmi kérdés az egész, ha ez hiányzik, hagyd a fenébe. Ha beszopsz egy klónt vagy hibás ifont, utána rohadtul vakarózhatsz.
De ez egyáltalán nem szükségszerű, pár éve vásárolok ott, eddig mindig azt kaptam, amit vártam. Kommunikálni kell, mindenről kifaggatni az eladót. Ha nem ad érdemi választ, vagy ködösít: hanyagold. Persze eszembe nem jutna nagyobb értékű cuccot nem személyesen átvenni. Ha nincs messze, megér 2-3 ezer Ft vonatozást a biztonság?
Ha ott van a telefonszáma akkor hìvd fel ha nagyon szeretnéd a tel
ót.Ismerősőm már régota Vaterázik stb. minden jó(kivéve pár eset amikor félrenéznek két 00-át).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!