Segítség! Mi baja lehet a telefonomnak? (többi lent)
Ez a Download mód, amit ír, arra való, hogy kívülről lehessen módosításokat csinálni a mobil szoftverében.
Ezt induláskor a halkító + kamera + bekapcsoló gomb egy idejű lenyomásával lehet előhozni. Vagyis elképzelhető, hogy esetleg beragadtak a gombjai (habár az extrém ritka esetben fordul elő).
Viszont, ha szoftveresen hibásodott meg, akkor itt [link] nagyon szépen leírják, hogy hogyan kell rajta frimware-t cserélni, amitől valószínűleg újra működni fog.
Az utóbbi teljes adatvesztéssel jár, szóval ha nagyon fontosak az adataid, akkor inkább vidd szervizbe
Köszöööööööööööm! :DDDD
Szerintem amúgy beragadtak a gombok, mert álhívás csak akkor van, ha hosszan nyomom a hangerőgombot, és úgy is bekapcsolt, ha hozzá sem értem, lezárógomb sem működött, szóval... azt hiszem, megszívtam. De legalább tudom, mi a baja. D: Köszönöm szépen még egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!