Ma vettem egy Huawei Y300-at, amin Android 4.1.1 van. Milyen hasznos appokat ajánlanátok rá?
Navigáció: sygic, igo, tomtom
Fájlkezelő: Astro file manager, ES File Explorer (én ezt használom).
Office: QuickOffice, OfficeSuite (megvan mind2)
Lejátszó: MX player(videó/film), PowerAmp(zene).
utolsó:
persze...
ezen az oldalon 2 gyártót utálnak egyesek.
az egyik a huawei a másik a sony, mivel mindkettő azonos árkategóriában jobb mint a galaxy az isten...
Azért azt ne felejtsük el h a Huawei az kínai márka ezért azt én se ajánlom(és itt most jönnek egyesek h a samut is ott rakják össze bla bla bla), DE szerintem hülyeség az h fél év után csak úgy bekrepál. Ezek nagyon ritka esetek, nem kéne egyből az összes ilyen telefont sz@rnak titulálni az3ért mert a haverod kifogott egyet.
Ja amúgy tényleg nagy divat mostanság a samu (de valahol meg is tudom érteni h miért).
Érdekess nekem május óta van ilyen telefonom és egyáltalán nem lassult le. Ne csodálkozzon rajta a barátod, hogy lelassul a telefonja ha mindenféle szarral pakolja tele. Töröljön mindent külső-belső memóriából és csináljon egy gyári beállítás visszaálliítását. Tuti van fent neki egy vagy akár több olyan program ami lelassítja.
Kérdés kiírojának meg: Azt, hogy te mit pakolsz a telefonodba csak te tudhatod. Ott a play áruház. Nézegesd mik vannak ott és ha valami megtetszik szed le, teszteld, ha tetszik hagyd fent ha nem töröld.
Alapvetőek nálam: opera mini, valamilyen időjárás ap. (idokep),friendcaster(facebook helyet),shazam (zenefelismerő), valamilyen zene letöltő, Igo (ez a playen nincs fent, netről kell leszedni.) én filmeket nem nézek, de akkor az mxplayer, sweype keyboard free (ha gyorsan akarsz írni),game booster(játék gyorsító) stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!