Miért ilyen lassú a telefonom? Huawei Ascent G300.
Ma tettem rá friss szoftvert a telefonomra innen: [link] a B936-os Rom ot Ez ICS 4.0.3
mindent megcsináltam ahogy a leírásban volt tökéletesen megy minden stb. csak azt nem értem,hogy alap járaton miért ilyen kevés a ram? használt ram 330mega környéke a szabad meg 50-60 mega. Amúgy egy telenornál vásárolt gyárilag független telefonról van szó! ami volt rajt ICS 4.0.3 android az nem evett ilyen sokat még teher esetén sem ezért nem értem.. És érdemes-e ezt a telefont ROOTOLNi? vagy mire is jó a ROOT ehhez a tipushoz valójában?? Légyszives aki tud segítsen.. Előre is köszzi.
A kérdésre kértem válasZt! és nyugodj meg hogy GYÁRILAG FÜGGETLEN ÉS A TELENORNÁL VETTEM! mivel ha nem lenne gyárilag független akkor bármilyen más szoftverfrissítés vagy bármilyen más ROM-tól elvesztené a függetlenségét!! Én tudom mert volt 2 telóm amit függetlenítettem szervizben! szép és jó is volt minden mind addig mig a telefont nem állítottam vissza vagy nem csináltam rajta
resetet! mert akkor visza állt a gyári állapotba és ujra függő lett!
Ne aggódj. Ez csak egy fos szoftver és kész. Ugyan ilyen telóm van. Itt egy link ahhoz a szoftverhez, amit én használok: [link]
Ha nem tudsz annyira angolul, akk linkelem a lényeget :
Szoftver letöltés : [link]
Google apps :
Telepítés, úgy mint a mostani szoftverednél. Ráteszed az SD kártyára, bemész recovery menübe, majd tolsz egy factory resetet. Majd install zip from sd card. Előszőr a szoftvert, majd a google apps-ot telepíted, amiket itt linkeltem. Miután a telód indul 4.2 rendszer lesz rajta, ami stabilabb mint ami neked van. Én is ezt használom, és ez elég jó. A rootolás ennél a telefonnál létfeltétel, mivel a gyári szoftver pocsék. Jól tetted, hogy rootoltál. Ez a telefon még sok jó pillanatot szerezhet neked, mivel elég ütős kis teló. Ezzerl a sozftverrel amit adtam, minden játékot képes elfuttatni, + a telefon elég erős is hozzá, hogy vigye. Ha kell segítség írj nekem itt vagy skype-on : kryz962
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!