Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ilyen lassú a telefonom?...

Solyom123 kérdése:

Miért ilyen lassú a telefonom? Huawei Ascent G300.

Figyelt kérdés

Ma tettem rá friss szoftvert a telefonomra innen: [link] a B936-os Rom ot Ez ICS 4.0.3

mindent megcsináltam ahogy a leírásban volt tökéletesen megy minden stb. csak azt nem értem,hogy alap járaton miért ilyen kevés a ram? használt ram 330mega környéke a szabad meg 50-60 mega. Amúgy egy telenornál vásárolt gyárilag független telefonról van szó! ami volt rajt ICS 4.0.3 android az nem evett ilyen sokat még teher esetén sem ezért nem értem.. És érdemes-e ezt a telefont ROOTOLNi? vagy mire is jó a ROOT ehhez a tipushoz valójában?? Légyszives aki tud segítsen.. Előre is köszzi.

2013. okt. 13. 20:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
hát haveromnak is ilyen van és a huawei nem megbízható mert haveromnál amikor megvette minden jól ment rajta de később már egy doodle jumpot is alig birt el szerintem telepísd újra vagy rakd rá a clean master ram tisztító progit.
2013. okt. 13. 21:17
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát értem.. de ma lett frissen rakva az egész és igazábol azt nem értem hogy elötte volt ram rajta 160 mega szabad kb most meg ilyen 60mega a szabad xD nem lassú csak aggaszt h miért ennyi a ram.. mindent frissítettem a marketből amiket kért stb!
2013. okt. 13. 21:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Clean Master használtam de nem nagyon vált be mert leállitotta az alkalmazásokat de pár perc mulva ujbol el indultak!
2013. okt. 13. 21:29
 4/15 anonim ***** válasza:

Telenortól te kétlem, hogy gyári független telót vehetsz.

Amúgy itt segítenek:

[link]

2013. okt. 13. 22:12
 5/15 A kérdező kommentje:

A kérdésre kértem válasZt! és nyugodj meg hogy GYÁRILAG FÜGGETLEN ÉS A TELENORNÁL VETTEM! mivel ha nem lenne gyárilag független akkor bármilyen más szoftverfrissítés vagy bármilyen más ROM-tól elvesztené a függetlenségét!! Én tudom mert volt 2 telóm amit függetlenítettem szervizben! szép és jó is volt minden mind addig mig a telefont nem állítottam vissza vagy nem csináltam rajta

resetet! mert akkor visza állt a gyári állapotba és ujra függő lett!

2013. okt. 14. 18:47
 6/15 anonim válasza:
Töröld az olyan appokat a telefonról amiker nem használsz, vagy ha használod is de nem olyan fontos pl. Facebook, Messenger... Nekem ezek zabálják nagyon a ram-ot(Xpreia J-512mb) Játékok is olyanok amik a háttérben futnak (pl Pou meg a hasonló baromságok) töröld le, a háttérben futó alkalmazásokat zárd be, ha eek se segítenek akkor TELJES Android update. (Amúgy meg ha sok kép van a telefonon, videó, zene, akkor az is lehet az oka, nem tudom miért de nekem volt arra is példa hogy nagyon akadt, kitöröltem a fölösleges képeket (kb 100-130 kép) és videókat, zenéket és máris gyorsabb lett, ezt én tapasztaltam, nem biztos hogy nálad beválik de próbáld meg azért.) Remélem tudtam segíteni.
2013. okt. 14. 22:21
 7/15 A kérdező kommentje:
rendben! megnézem most majd a B932 romot ha az sem válik be akk nem tom. pedig frissítés elött facebook messenger pou stb volt és futottak is és még mindig volt 110 mega ramom most meg 40-50 mega csak.
2013. okt. 15. 16:01
 8/15 anonim ***** válasza:

Ne aggódj. Ez csak egy fos szoftver és kész. Ugyan ilyen telóm van. Itt egy link ahhoz a szoftverhez, amit én használok: [link]

Ha nem tudsz annyira angolul, akk linkelem a lényeget :

Szoftver letöltés : [link]

Google apps :

[link]

Telepítés, úgy mint a mostani szoftverednél. Ráteszed az SD kártyára, bemész recovery menübe, majd tolsz egy factory resetet. Majd install zip from sd card. Előszőr a szoftvert, majd a google apps-ot telepíted, amiket itt linkeltem. Miután a telód indul 4.2 rendszer lesz rajta, ami stabilabb mint ami neked van. Én is ezt használom, és ez elég jó. A rootolás ennél a telefonnál létfeltétel, mivel a gyári szoftver pocsék. Jól tetted, hogy rootoltál. Ez a telefon még sok jó pillanatot szerezhet neked, mivel elég ütős kis teló. Ezzerl a sozftverrel amit adtam, minden játékot képes elfuttatni, + a telefon elég erős is hozzá, hogy vigye. Ha kell segítség írj nekem itt vagy skype-on : kryz962

2013. okt. 15. 19:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Bocs elfelejtettem írni még azt, hogy azért ilyen kevés a RAM mivel ez a fos szoftver elnyeli, mert nem képes rendesen menni. Van ez így. Fel kell tenni egy jobbat, amit az előző hozzászólásomban linkeltem
2013. okt. 15. 19:19
 10/15 A kérdező kommentje:
és ez főzött rom? ugyan ugy müködik?? és mennyi ram marad szabadomn facebook meg messenger meg stb közben?? mert nekem most cak a facebok van fennt és 13 ramom van....
2013. okt. 15. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!