Megoldható lenne? (Android)
Figyelt kérdés
Sziasztok :) Most lehet, hogy hüly*séget fogok kérdezni:D Tehát.. .némelyik Androidos készüléken az érintőképérnyőn vannak a"gombok" (pl. vissza gomb, home gomb) .. .az lenne a kérdésem, hogy ezek színezhetőek valamilyen módon? Pl. Én HuaweiAscend Y200 -nál rányomok a képernyőre és kivillannak ezek a gombok fehéren. Megoldható lenne, hogy mondjuk zölden világítson? :D2013. okt. 5. 18:35
2/12 anonim válasza:
De, csak ehhez durván bele kell nyúlni a rendszerbe, sőt inkább saját romot kell készíteni, ami nem olyan könnyű.
3/12 anonim válasza:
simán megoldható. Keress olyan romot, ami támogatja
4/12 A kérdező kommentje:
Értem... és amúgy honnan tudom, hogy támogatja egy rom?
2013. okt. 5. 19:45
5/12 A kérdező kommentje:
Amúgy jelenleg a ROM ami rajta van, az a JellyBean 4.2.2
2013. okt. 5. 19:49
6/12 anonim válasza:
Összekeveritek a szoftverrel! A rom az a tárhely!
7/12 anonim válasza:
Ha olyan vissza gombra gondolsz, amelyek a telefon kijelzőjének az alján vannak, azokat lehet változtatni, de ha olyanra, h fizika érintőgomb, ami nem a kijelzőbe van, hanem külön vannak, azokat nem.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, a kijelzősre gondoltam :) És hogyan lehet változtatni? :)
2013. okt. 5. 21:08
10/12 A kérdező kommentje:
:D nembaj :)
2013. okt. 5. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!