Megoldható lenne? (Android)
Figyelt kérdés
Sziasztok :) Most lehet, hogy hüly*séget fogok kérdezni:D Tehát.. .némelyik Androidos készüléken az érintőképérnyőn vannak a"gombok" (pl. vissza gomb, home gomb) .. .az lenne a kérdésem, hogy ezek színezhetőek valamilyen módon? Pl. Én HuaweiAscend Y200 -nál rányomok a képernyőre és kivillannak ezek a gombok fehéren. Megoldható lenne, hogy mondjuk zölden világítson? :D2013. okt. 5. 18:35
11/12 anonim válasza:
@20:04: Ne aggódj, nincs keverés, ROM-nak szokták hívni a telefonok operáció rendszerét is általában.
Tudom mire gondoltál, de ez esetben irreleváns a válaszod.
Kérdező mint mondták ehhez az alaprendszerbe kell belenyúlni én inkább nem szórakoznék ezzel nagyon.
12/12 anonim válasza:
Na a sok géniusz... Akkor elmondom mi a helyzet, jó ?
Az Ascend Y200-on NEM A KIJELZŐN VANNAK A GOMBOK !!!
Azok ÉRINTŐGOMBOK, és közük nincs a kijelzőhöz. Azok színét nem lehet állítani, mivel harveres.
Elenben pl a Nexus 4-en a kijelzőn vannak a gombok, amiket lehet modolni custom rommal pl h átlátszó legyen stb. De az Y200 esetében nem !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!