120ezer Forintból milyen mobilt vennél?
Új telefonra gondolok, aminek az ára 120ezer Ft vagy ennél olcsóbb. (telefonok: [link] -ha nem vagy biztos az árakban...)
Köszi előre is, aki válaszol, mert kiváncsi vagyok!
Lehet , hogy a munkája miatt kell egy jobb mobil , mert manapság már sokan vannak így.
Égyébként: HTC hero, E75 ,E71 ,N97 .
..előző válaszoló vagyok
Azt azért a többség nem számolta ,(most magamból indulok ki ) hogy azok akik drágább telót veszsnek gyakran még garanciálisan adják el , és elég jól be lehet számírani egy hasonló készülékbe.
Most mondok egy példát:
-veszek egy mobilt 100.000-ért
-a kft nevére ahol dolgozom kérek egy áfás számlát (-20%)
-(ha 2év gyári garancia van rajta)egy évig használom , és még egy év garancia van rajta mikor eladom kb 60.000ért feltéve ha még 1db van
-tehát az új telóra mondjuk ha megint 100.000-at szánok megvan + 20.000 körüli ráfizetéssel.
Egyébként tényleg bizonyos munkahelyeken nagy segítség tud lenni , ugye most már van a jobbakon internet stb stb....
Köszi a válaszokat, amúgy N97-et rendeltem, ma hozzák ki! 23:00: nem rongyrázásból, és képzeld ismerem a telefonokat, csak kiváncsi vagyok mások véleményére is.
Amúgy a többieknek köszi!
Én se értem mért kell cseszegetni, a fiatalabbak (én is az vok) nem csak telefonálni használják a telókat, és igen, nem éri meg, jobb lene a fényképező + MP4 + teló 3as, de attól még ha van pénze az illetőnek jó venni egy okos kis telót is (pl N97-et)
Enyi pénzért? :D
N97, N86, X6 (meg kéne várni :$) Omnia HD, N97 mini,
Kb. ezek :P De nincs enyi pénzem, szal 5800-lesz:P
Kérdező: hol laksz? :D Megnézném az új telód :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!