Játék telepítés Androidra?
PC-re 10ezer egy játék, androidra 200 forint. Androidon is működik a játék, csak picit érteni kell hozzá. :P
De pl. anno régen, amikor lett PC-m én sem tudtam, hogyan kell crackelni egy játékot... meg kell tanulni, ennyi. De amúgy, ha elolvasod a torrenten a leírását, onnan könnyen megoldható.
De így is vannak játékok, amik nem működtek nekem (Vice City), de van olyan játékom, aminek letöltöttem az apkját és magától telepíti az egészet (most wanted). De nem minden játék támogatja a telefonod... pl. a most wantedet én anno megvettem U-ra, de SP-t már nem támogatja a játék, így hozzá le kellett torrentelnem... ez van.
Akkor elmondom máshogy. Amit Play-ről szedsz le 100%-ban fog működni, amit összetákolsz, mókolsz torrentről, az nem biztos, hogy jó lesz. :)
Mondjuk amit én töltöttem eddig torrentről (asphalt 7, Max Payne) az mind működött... volt hozzá leírás is (ncore). De ennyire csak nem lehet bonyolult egy játéktelepítés. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!