Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Játék telepítés Androidra?

Játék telepítés Androidra?

Figyelt kérdés
Letöltöttem néhány játékot, és a hozzá tartozó Cache t is, de nem ismeri fel. Hogyan kell telepíteni? Először install az apk fájl, majd a helyére tenni a cache mappát? Vagy először a mappa? De azt mikor megpróbáltam és utána telepítettem, letörölte a mappa tartalmát :S
2013. okt. 11. 08:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem az android hibája, hogy nem vetted meg a játékot...
2013. okt. 14. 07:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, csak tudod PC re sem mindig kell megvenni a játékot, vagy alkalmazást, még is működik.
2013. okt. 14. 09:06
 13/16 anonim ***** válasza:

PC-re 10ezer egy játék, androidra 200 forint. Androidon is működik a játék, csak picit érteni kell hozzá. :P

De pl. anno régen, amikor lett PC-m én sem tudtam, hogyan kell crackelni egy játékot... meg kell tanulni, ennyi. De amúgy, ha elolvasod a torrenten a leírását, onnan könnyen megoldható.

De így is vannak játékok, amik nem működtek nekem (Vice City), de van olyan játékom, aminek letöltöttem az apkját és magától telepíti az egészet (most wanted). De nem minden játék támogatja a telefonod... pl. a most wantedet én anno megvettem U-ra, de SP-t már nem támogatja a játék, így hozzá le kellett torrentelnem... ez van.

2013. okt. 14. 09:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem torrentről van, azaz többnyire, de ha még is, sehol nincs leírás hová mit kell tenni, de nem halok bele :) Amúgy androidra is érdekesek a játékok, csak talán azért olyan olcsók, mert annyit is érnek. A játékélmény teljesen eltér a mobil és a pc között. Most mobilon a Dead Space t játszom, és eléggé érdekes, bár az irányításhoz hozzá kell szokni, meg némileg zavaró hogy nem mindig reagál vagy nem mindig úgy ahogy szeretném. PC n végigtoltam mind3 részét, és ezért kerestem meg mobilon. Új pályák, küldetések, fegyverek, de alapjába véve ugyanaz, szóval tetszik. Még annyi a problémám hogy egyes játékoknál hiába van leírás, és követem az útmutatót lépésről lépésre, akkor is le akarja tölteni... SD kártya, beépített memória, sokféle képpen próbáltam, de nem nagyon működött. Esetleg ha szerzek a házba routert (mert vidéki vagyok), akkor majd lesz WiFi és leszedi rendesen, ha pedig nem, üsse kő.. :D A másik bajom most a root. A mobil nincs Root olva, és bár néztem youtube n videókat, még sem fogok hozzá.. Az üzletben ahol vettem, fogjuk rá, elég olcsón akartak babrálni a szoftverével. Még nem tudtam mi az, lehet a root olás lett volna, lehet valami más, nem tudom. Elvileg valamilyen szoftvercsomag vagy mi a fene lett volna installálva rá, de gondoltam nem lehet nehéz, majd elintézem én. Gondoltam ha bekapcsolt a mobil, és működött minden, akkor nincs rá szükségem, most utólag bánom, hogy amit lehetett volna azt az üzletben nem csinálták meg... :S De nem baj, tanulok, majd lesz belőle valami :D Anno azt nem tudtam mire jó a PC ben a RAM. Mára valamivel többet tudok a dolgokról :)
2013. okt. 14. 11:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom máshogy. Amit Play-ről szedsz le 100%-ban fog működni, amit összetákolsz, mókolsz torrentről, az nem biztos, hogy jó lesz. :)

Mondjuk amit én töltöttem eddig torrentről (asphalt 7, Max Payne) az mind működött... volt hozzá leírás is (ncore). De ennyire csak nem lehet bonyolult egy játéktelepítés. ^^

2013. okt. 14. 11:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Bizonyára így van, nem értek még hozzá, androiddal pár napja ismerkedek csak, addig azt sem tudtam az android OS vagy pokémon... :D Most az Asphalt 8 és az Avatar, ami nem akar működni, de majd hátha meg tudom oldani. Ha meg nem, nem baj :D
2013. okt. 14. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!