Dominik.ballo kérdése:
FONTOS, és SŰRGŐS a többi odalent. (? )
Figyelt kérdés
Ráakartam rakni egy romot a samsung galaxy ace-amre már formáztam a rendszert is "mounts and storage azt format /system" de mikor telepítteni akartam a romot nem sikerült, az sd kártyát nem érzékeli a gépem, nem lehet usb kábellel gépről telepíteni újra az andoirot a samsung galaxy ace-emre?
Sűrgős, előre is köszönöm a válaszokat?
2013. okt. 4. 12:48
1/3 schumilex55 válasza:
USB kábellel lehet romot telepíteni (odinnal pl.).
Nagyon nem tudok benne segíteni mert én is most próbálom meg először ezt a rom telepítést. (Én pl a gyári romot rakom majd vissza és nullázom a számlálót mert szervizbe viszem majd be).
De ha rákeresel ilyeneket találsz:
http://www.youtube.com/watch?v=3saCD1Z6VyM
Sok sikert hozzá.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. okt. 4. 14:12
3/3 A kérdező kommentje:
Régen ismertem egy olyat hogy nem kellett bekopcsolni a telefont sőt ki kellett kapcsolni és recovery módba bekapcsolni és úgy érzékelte a gépen a program. Milyen ilyen van galaxy ace-re?
2013. okt. 4. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!