Játék telepítés Androidra?
Miért kéne mellé cache mappa?
2013. okt. 11. 10:09
Kell egy OBB mappa... oda kell bemásolni. Majd apk telepít és kész vagy.
2013. okt. 11. 12:43
3/16 A kérdező kommentje:
És az OBB hová megy? Minden mobilon ugyanaz? Elsőnek: nincs netem így előre letöltött cache file okat kell tegyek a mobilra, ha lenne netem nem teszem fel a kérdést. Másodiknak: mindent megpróbáltam, ide másolni, oda másolni mindenfelé bemásoltam, csináltam OBB mappát az SD-Kártya/Android/ mappába, de ott sem ment. Azért megpróbálom ujra...
Mond a játék nevét, lehet régebbi vagy a fejlesztők nem úgy csinálták meg hogy az obb-be kelljen rakni.
Mert manapság a játékok többségénél az sdcard(nem a fizikai kivehető sd hanem a belső memóriás)/android/obb -be kell rakni a data fájlokat.
De a régebbi gameloft játékoknál a gameloft/games -be. Van aminél meg az android/data mappába kell rakni. De a játéknál le kell hogy legyen írva hogy hova pakold, olvasd végig hátha ott van ;)
2013. okt. 11. 15:49
5/16 A kérdező kommentje:
Már próbáltam mindenféle módon mindenhová, de nem működik :S Ha a mobilra teszem nem a kártyára, utána áthelyezhetem az egészet hogy működjön? Mellesleg több játék van, és már mindent kipróbáltam kivéve belső memóriába tenni. Most teszem oda, és meglesem mi lesz. Mellesleg játékok: Iron Man 3, Avatar, Avengers, Nova :)
Az iron man 3 és az avangers az belső memóriás obb mappa lesz.
A másik kettő pedig külső sd -s gameloft/games -es (nova-ból első rész ugye?), plusz az avatar -hoz ha jól rémlik rootolt telefon is kell.
Egyébként megoldható a belső memóriából átrakatani a datát a külsőre de némelyik telefonon (vagy rendszeren) nem pont 2 klikk, meg őszintén én ezzel annyit nem foglalkoztam, régen egy lg gt540 -en csináltam app2sd -t, de a mostanin semmi ehhez hasonlót.
Ha nem megy akkor adj egy részletesebb leírást, telefon típus, android rendszer és ha tudok még, akkor segítek.
2013. okt. 12. 10:15
7/16 A kérdező kommentje:
Nova ból a 3 ik rész, Iron Man3 már megy, Avengers is megy, szóval ami OBB s volt az működik, csak sajna kevés a RAM om (hiába néztem át mindent, 350 mb már el van foglalva az 500 ból :S) Mobilom: Gigabyte GSmart GS202, és már csak az Avatar maradt ami nem megy :S de arra is gondoltam talán nem a gameloft/games/ mappába kellene tenni, igazából lassan fel is adom, mert már nagyon elegem van belőle. A gépem 1000x erősebb és többet tud, csak újdonság volt hogy mobilon 3D ben ilyen jó játékokat játszhatok. De már nem nagyon érdekel, mert elegem van belőle.. Gépen sose volt semilyen bajom, mindig okés volt minden, itt meg... áh. Ez a buta mappázás... meg nem tudom mikor hová kell telepíteni, és cache t másolni... Nah mindegy, nekem ennyit nem ér. Gépen ha valamit telepítek azt látom is, és minden fájlhoz mappához hozzáférésem van. Itt meg nem is tudom hol keressem a belső memóriát, ami lassan megtelik, de már az idegeimen jön ki a nyomorult android rendszer, amit eleinte kedveltem, de most hánynom kell tőle.. Kár hogy ez a típus csak androiddal ment. Bár lehet az a gond hogy androidost vettem. Vettem volna egy Nokia Lumia t és lehet többet érek vele...
A harmadik rész már obb -s, és 2,5 GB. Szóval lehet azért nem is megy márt nincs neki hely, mert ugye 4GB a telefonod memóriája.
A mappázás azért kell mert nem vetted meg a játékot, így (többnyire) a játék nem szedi le magának a data fájlokat.
Ha nincs alap fájlkezelőd akkor töltsd le az astro file kezelőt vagy es file explorert de van total commander is.
Kicsit tényleg nagyobb a káosz a többi rendszerhez képest, de itt több készüléktípus és több rendszerverzió van, részben ez az oka.
Az avatar talán elfutna, mert van wvga felbontás belőle de abból ítélve amit írtál nem rootoltad a telefont és nem is nagyon tudod hogy kell, ehhez a játékhoz pedig kell root.
A data fájlokat mindig leírják hova kell rakni, próbáld meg ezt az oldalt:
apkmania.co
2013. okt. 12. 15:36
9/16 A kérdező kommentje:
A rootolásnak utánanézek, köszi az eddigi infókat. Nem biztos hogy sokat fogok ezzel foglalkozni, bármennyire is érdekes lenne konzolszerű módban egy mobilon játszani olyasmit, ami nagyban hasonlít egy jó grafikájú pc játékhoz. Szóval köszi mindent, meglátom mire haladok.
Hát, sok sikert és remélhetőleg szórakozást is.
2013. okt. 13. 09:32
Kapcsolódó kérdések: