Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vennéd: Nokia N97...

Melyiket vennéd: Nokia N97 vagy iphone?

Figyelt kérdés
Új telót szeretnék venni, de ti melyiket ajánljátok?
2009. nov. 8. 17:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
azert dicserik mert divat telefon , mert manapsag mar az az ember akinek iphone-ja van az vkinek szamit. En meg mindig csak azt tudom mondani hogy n97 .
2009. nov. 10. 18:53
 12/27 A kérdező kommentje:
nem szeretnék állást foglalni, mert nem ismerem egyiket sem, de a nokia az nekem is jobban tetszik, az örök márka! most is nokiám van, és imádom, sohasem volt gondom vele :))
2009. nov. 10. 20:11
 13/27 anonim ***** válasza:
na latod! en is igy vagyok a dolgokkal.
2009. nov. 10. 21:44
 14/27 anonim ***** válasza:

A Nokia mint olyan jelenleg az okostelefonok piacán haldoklik.

Mi szól az N97 ellen?

- Lassan reagál

- Várni kell az alkalmazások betöltésére

- Symbian oprendszer...

- Nokia, tehát értelmetlenül drága

- Ezer+1 felesleges program a gépen

- Fix hardveres billentyűzet

- Csúnya/lassú kezelőfelület

Az iPhone erejét nem a hardverbe épített csúcsdolgok adják, hanem azok az apró finomságok amik elképesztően használhatóvá teszik.

Amúgy itt egy összehasonlító videó ha még mindig aktuális a kérdés:

http://www.youtube.com/watch?v=i9HmJgPRbW0&feature=player_em..

Ja és a fikázó kommentezőnek: Szerintem meg épphogy Nokiát vesznek a hozzánemértő buták mert "az nokija".

2009. nov. 10. 21:44
 15/27 anonim ***** válasza:
Most azert butazol le , mert elmondtam a velemenyemet?omg...
2009. nov. 10. 21:53
 16/27 anonim válasza:

Magam részéről nem azért vettem Iphone-t,mert divattelefon hanem mert jellenleg a legmegbizhatobb és legprecizebb!

A Nokia már nagyon a mennyiségre törekszik,a régi megbizható Nokia eltűnt,ma már egy LG is komolyabb és igényesebb készülékekekt gyárt,ezek tények! De szerintem próbáld ki mind kettőt,hiszen pár ember / velem együtt /szubjektiv véleménye alapján ne dönts!

2009. nov. 11. 10:03
 17/27 anonim ***** válasza:
21:53: Nem, azért butázlak le, mert automatikusan rásütöd az iphone tulajokra, hogy a divat miatt használják a telefonjukat. Nem vagyok se gazdag, se birka, a divat sem érdekel mégis a legjobb választásnak tartom, és emiatt nem érzem magam divatmajomnak.
2009. nov. 11. 10:25
 18/27 anonim ***** válasza:
egyébként tényleg... az egyik iphoneos válaszoló vagyok. a nokia mostanság amiket gyárt szoftverek hát... öhm NEKEM nem jönnek be. zsúfolt csicsás kezelhetetlen. NEKEM. egyébként én is nokia párti VOLTAM mielőtt apples lettem. mindig csak nokiám volt. de az iphone. egyszerűen tökély. soha nem vennék már mást. sem ilyet olyat, sem nokiát.
2009. nov. 11. 16:15
 19/27 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Én volt iPhone tulaj vagyok, ellopták sajnos:( Most Samsungom van, de kibróbáltam az N97-et is. Nekem nem jött be.
2009. nov. 13. 19:05
 20/27 A kérdező kommentje:
Tegnap kaptam meg az N97-et. Meg vagyok vele elégedve idáig :-)) Amúgy köszi a válaszokat, rendesek vagytok, hogy ennyien írtok!
2009. nov. 14. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!