Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230 vagy C5-03? Melyike...

Nokia 5230 vagy C5-03? Melyiket vennéd meg? .

Figyelt kérdés
Minden tesztet, specifikációt, leírást elolvastam róluk és eléggé meglepett, de mind a kettőről negatív kritika született. Amit hiányolok az 5230-ból, az a WiFi, és egy jobb kamera. Ezek C5-03-nál adottak, az 5 megapixeles kamera nekem eléggé kecsegtető, miközben az 5230-ban csak 2 megapixeles van. Mégis valahogy az 5230-hoz húz a szívem. Legszívesebben 5800-at vennék, de arra jelenleg nincs keret. Valaki győzzön már meg, hogy a C5-03 jobb, mint az 5230 (: Köszi! 18/L
2011. júl. 6. 15:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Nekem C5-03 van és árához képest nagyon jó. Azóta gyakrabban netezek, e-mailezek, Skype-olok, MSN-ezek a telefonon, mint a laptopon.
2011. júl. 6. 15:53
 2/13 anonim ***** válasza:
20%
Apropó Wifi. Kiváló az érzékenysége, minden hálózatot gond nélkül felismer, még olyan is volt hogy az itthonit az Iphone nem, a C5-03 pedig szempillantás alatt felismerte és csatlakozott is hozzá. Sőt! Torrent kliens is van rajta és zenét is tudok vele pc nélkül letölteni és beszerkeszteni a lejátszási listába. Jelen oldalra is sokszor arról kommentelek.
2011. júl. 6. 15:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Hú, jól hangzik :D Köszi! Már csak a WiFi miatt is jobban megérné a C5-03, szerintem (:
2011. júl. 6. 16:01
 4/13 bp1985 ***** válasza:
Őszintén? Egyiket sem. Amíg symbian van a nokián, addig nem. Még egy galaxy minit is előbb vennék, mint ezek közül bármelyiket.
2011. júl. 6. 16:27
 5/13 anonim ***** válasza:
25%
Nem csak a Wifi miatt. A nagyobb kamera miatt, a digitális iránytű miatt, az usb töltés miatt, meg amiatt, hogy nem egy rugós csúszka zárja-nyitja a billenytyűt hanem nyomógomb. Meg karcsúbb, jobb a fogása, kisebb a súlya.
2011. júl. 6. 16:33
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Hat en se valasztanam egyiket se.Inakbb egy zte blade v egy galaxy mini.Amugy ne higgy ennek:

A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:57

Csak bloffol, eletebe nem fogott iphonet a kezebe.

A nokia semmi teren fel se erhet az iphoneval esetleg majd az N9

2011. júl. 6. 16:35
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

Nem blöffölök, legfeljebb az, aki a világra hozott téged xarházi!

Minden úgy van ahogy leírtam.

2011. júl. 6. 16:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nokia egy nagy...

Soha ne vegyél Nokiát érintősbe!!!

Nézz egy Androidosat!!

Hauwei inkább, de az se igazán fényes

Eladó androidot nézz

Sony Ericsson Xperia X8 32 ezer

2011. júl. 6. 17:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Nokia szoval egyiksem sztem a nokia egy olyan gyártó ami már nagyon elvan maradva mindentől... egyszeráűen menün soha nem változtatnak stb...

De ha a 2 közül sztem egyértelmű C5

2011. júl. 6. 17:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Amúgy a 2 közűl C5. De egyik telefont se ajánlom. Vegyél helyette normális olcsó jó androidosat ami mind2 nokiánál jobb (már cska az OP rendszer miatt).

Ja és 33%-os gyereknek: ne ajánlgasd azt a c5-ötöt mindenkinek mert egy androidos készülék alapból jobb nála. Szóval aki androidosat akar azt hagyd békén a c5-tel mert vagy nem fogja érdekelni vagy ha mégis mindenki lebeszéli róla.

2011. júl. 8. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!