Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 2710 vagy Samsung...

Nokia 2710 vagy Samsung galaxy mini telót vennéd meg és miért?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a két telefon közt nagy a különbség, de nekem a megbizhatóságra van szükségem.
2011. júl. 3. 10:38
 1/4 anonim válasza:
Én egyértelmüen a Samsung galaxy minit.Érintőképernyős,ami igaz sok embernek nem számít,de nekem azért igen.A kamerája a Samsungnak jobb,viszont igaz hogy a Nokian van GPS.Ja és azért is inkább most samsung mert az androidos okostelefon.Én egyértelmüen a Galaxy minire voksolok. :) De ez a te döntésed
2011. júl. 3. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:

mind 2-ben van GPS!

Én a Galaxy minit választanám!

2011. júl. 3. 11:36
 3/4 A kérdező kommentje:
a gps az ingyenesen működik vagy a kártyáról megy le a pénz?
2011. júl. 3. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy régebben megválaszolt kérdésből idézem a gps-es témához a választ:

és ami van rajta gps Az internet előfizetés nélkül is működik?

A GPShez soha nem kellett net. Van az agps ami a netet is használja, de nem a navigáláshoz vagy egyebekhez hanem a gyorsabb műhold találáshoz. Ez persze kikapcsolható és máris egy mezei gpsként üzemel mindenféle netes kapcsolat nélkül.

Akkor még ott van a Google Maps ami egy navigációs program. Ez van rajta alapból. Ez használja a netet, mert a térképek nem a telón vannak hanem a google szerverein. A hozzáféréshez net kell. És mint tudjuk a netért fizetni kell. Ezért terjed az a hülyeség, hogy a gpshez net kell. Nem csak navigálni lehet vele, hanem pl. geoteggelni. Ez arra jó, hogy ami képet csinálsz a telefonnal a dátum mellé vagy helyett a gps koordinátákat írja rá. Ehhez meg beláthatod, hogy nem kell net csak gps.

A navigációhoz vissza: lehet rá telepíteni olyan programot aminek nem kell a térképek miatt a netre másznia. Ilyen pl. az NDrive. Marketen fenn van.

2011. júl. 3. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!