Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5 vagy Nokia lumia...

Iphone 5 vagy Nokia lumia 1020? Melyiket válasszam? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 19:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#7: Barney, Közöd nincs a témához, látom. :) Az egy dolog, hogy elmegy a WP, meg iOS azzal a hardverrel, csak épp az iphone-ban olyan 2 magos proci van, ami odaveri kb. a 4 magos S4-et, és az iphone-ban ráadásul 4 magos PowerVR Gpu van, ami oda-vissza veri az 1 éves Adreno 225-öt (ez hol csúcs.. középkateg sincs), ami a Lumiában van... hagyjuk.
2013. okt. 2. 07:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Jajj kedves előttem felszólaló válaszoló! A lumia is van ugyanolyan jó hardverben mint az Iphone, nem kell annak nyócmagos processzor, meg 10GB RAM hogy jól fusson, még a leg low endebb lumián is olyan jó a sebesség mint a felsőosztályúakon... Nagyon jól van optimalizálva a lumia, egy 40.000-res lumián is ugyanúgy megy a menü mint az Iphone 5ön. Csak nem megy rajta néhány komolyabb játék, (mármint a legolcsóbb lumián) de az ember nem játékra vesz telefont:). Nagyjából ezért nincs semmi értelme az apple űberszuper GPUjának.
2013. okt. 3. 20:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Az egèsz pènz függö...èn meg vettem 5s most 740$ plusz tax plusz gavarment charge...èn lumia közelèbe nem jöhet...mèg az 5 nek se.Ez olyan ha van pènzed meg veszed.Ha van pènzed akkor is egy szèp S mercibe ülsz nem egy Passatba...pedig szinte "ugyan azt tudjàk"
2013. okt. 4. 02:44
 14/16 anonim válasza:
Inkább Passatba ülök (A merci színvonala 2013-ban egy nagy nulla a VW-hez képest, de ez csak egy megjegyzés volt). Ezt csak azért mondom, mert én általában ár-érték arányban mérem a dolgokat. Inkább vennék egy kínai csúcstelefont 60-80-ért, ami egy hajszállal gyengébb, de jelen esetben a Nokiára szavazok.
2013. okt. 6. 16:04
 15/16 anonim válasza:

Szeritem ne csak ebben a kettőben gondolkodj.

Nekem HTC one x em van.

Maximálisan elégedett vagyok vele.

Ha nem zavar hogy minden este töltőre kell tenned szerintem sokkal jobb választás.

2013. okt. 7. 06:27
 16/16 wp haver válasza:

Lumia mert 41 mpx-es kamera,windows phone,nincs túlárazva(ahogy említették)gyorsabb processzor,nagyobb,kijelző,és megbízható márka.:))

De az iphone 5 se rossz

2013. okt. 13. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!