Iphone 5 vagy Nokia lumia 1020? Melyiket válasszam? Melyik a jobb?
így van utolsó. többiek. ez mire jó, hogy "nem leszek tőle páwa". ez az általánosítás semmire nem jó. én is iPhone-t használok. nem azért vettem, mert attól menőbb leszek...innentől bukik is az egész elmélet.
kérdésre válaszolva csak elméletben jobb az 1020(különben vennék akár azt is, ha váltanék). mint szokás mondani, nem a gép teszi a fotóst, szóval akinek van érzéke a fotózáshoz, az tud egy másik telefonnal is jó képeket csinálni. nyilván 1020ban több olyan dolog van, ami előrébb viszi a fotózást, pl a jóval nagyobb lencse meg a xenon vaku is. én egyedül csak a mérete miatt nem venném meg, aránylag kicsi a kezem, 4"-en simán kifúj nálam egy teló, volt egy 920-am kölcsönbe nemrég, és az is kicsit kényelmetlen volt, pedig az azért nem olyan sokkal nagyobb. de ha ez nem lenne akadály, akkor valóban bajba lennék. wp is közel áll hozzám, iOS is. egyedüli visszatartó erő, ami az Apple-nél tart, hogy már nem egy alkalmazás, játék meg van vásárolva, így az onnantól felesleges lenne.
Kedves első, azért ez elég érdekes, hogy "A lumia megéri az árát".
Egy középkategóriásnak is alig nevezhető hardverért 200ezer, csak mert 40 megapixeles a kamerája (ami kamu, mert 38-ban működik..lényegtelen). Megveszi emberünk a Lumiát, hogy neki csúcsgépe lesz, majd felrak egy Modern Combatot és fullra levett effektekkel szaggat... ha ez neked csúcs, akkor áldásom rá.
Iphone 5 a nyerő. Szép képeket csinál az is, és 4 magos GPU van benne (nem pedig 1 éves gpu, mint a csúcsnokiában). :)
Egyiket se....Iphone 5s
De inkabb az 5 mint egy Nokia.....ha volt mar iphonod sose lesz masod ez olyan mint a Mercedes...ha vezeted mar nem kell masik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!