Miért megy le ilyen gyorsan a netem?
Figyelt kérdés
Telenornál (Smarttarifa 2) xs-es csomagom van. Eddig sony ericsson xperia x10 mini pro telefonom volt és soha nem ment le az internetem (pedig nagyon sokat használtam a vibert), de egy hónapja vettük meg a nokia lumia 620-at és azon egy-két nap alatt küldik az sms-t, hogy kevesebb, mint 20% maradt az adatformalmamból, pedig ugyanazokat az alkalmazásokat használom, amiket a másiknál is (facebook, viber)és nem értem, hogy miért megy le ezen ilyen gyorsan:D
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2013. szept. 30. 16:57
1/3 anonim válasza:
Androidnál pontosan be lehet állitani mi szinkronizáljon automatikusan. Windowson nem tudom mennyire lehet szabályozni.
2/3 A kérdező kommentje:
Hoppá elírtam, Okostarifa 90-em van. De igazából nem sokat változat, mert ez nekem elég volt a másik telefonon.
2013. szept. 30. 17:14
3/3 Emberek válasza:
amikor már nem kell, akkor kapcsold ki a beállításokban a mobil adatforgalmat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!