Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia lumia 625-ről mi a...

Nokia lumia 625-ről mi a vélemény?

Figyelt kérdés

Mennyire: gyors

jó a wifije

megbízható

jól viszi a játékokat

Jó választás lenne e ha esetleg azt vennék?

2013. szept. 26. 17:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vér István megmondta a frankót a saját kis blogján, de ő is hülye volt a telefonhoz. Több sebből vérzik a tesztje, illetve sok tényleges hiányosságra gyógyír a 8.1-es frissítés, amit úgyanúgy megkap a Lumia 625, mint az összes többi Lumia. Én sem most kezdtem a Nokiák használatát, éppenséggel több évig használtam 5800-t, N9-et, sőt, az utolsó Symbianos 808-ast is, de mint okostelefon, ezek mind hulladékok voltak. Nehezen indult be a Windows Phone szekere, de a gyümölcs a 8.1-es frissítéssel igenis beért. Kicsit nyitottabbnak kellene lenne az újdonságokra, és jobban ismerned kellene a rendszert... talán meglepődnél, hogy nem is olyan szar, mint hitted, és mint ahogy olvastad-hallottad.
2014. jún. 12. 22:04
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Én már betettem a sírba. Ennél a telefonnál, illetve a wp8-nál az a szemétség, hogy egy kicsit lebutították, majd felkínálnak fizetős szolgáltatásokat, hogy az előfizetőt a fix díjon felül le lehessen húzni. Akinek jólesik a havi 20-30 rugó + kifizetése, az tegye.

Nekem első nap kiírta, hogy elértem az adatforgalmi korlátot. A másik a készülék kezelése. Elővettem az "egykezes" nokiámat mert tele lett a hócipőm. A 625-öt csak két kézzel lehet kezelni. Akinek ez tetszik, az csak használja. Nekem is van véleményem, másnak is van. Én mindenesetre mindig szem előtt tartom az eszközök célszerűségét, gyakorlati használhatóságát. Ennél a HERE használata plusz költség, jó néhány szolgáltatás nincs benne, ami az eredeti nokiában benne van, (amibe még nem piszkított bele a Windows Phone 8, illetve a Microsoft).

Mindenesetre inkább használom a Nokia 3010-et és a GPS-emet, mint ezt. Mert mind a kettő az, amire készítették. És nem kell mindenféle külön költségekre számítani.

Aki nem weszi észre a Microsoft belépésének valódi célját, annak mindent be lehet adni. Ez egy tipikus vadkapitalista mentalitás. Tegyük be a lábunkat az ajtórésbe és ettől kezdve mi diktálunk.

2014. jún. 13. 05:36
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Még annyit, hogy meglepődnél, mennyire nyitott vagyok az újdonságokra. Minthogy magam is naponta újdonságokkal foglalkozom. Nem széklábat faragok. Ha ez mond Neked valamit. Azért megnyugtató, hogy amíg ló és a végterméke van, addig veréb is van. Márpedig a lótenyésztés nagyon beindult!
2014. jún. 13. 05:40
 14/19 Uflik_ válasza:
100%
Nekem körülbelül 10 hónapja van most már és egy android után elképesztő felüdülés. Az előző hozzászóló pedig egy tök, aki buta hozzá, hogy használjon valami újat.
2014. júl. 15. 19:22
 15/19 anonim ***** válasza:

#14/14!

Te kis Csacsi! Neked minden klassz, amit a kezedbe veszel? Azért mert Te rajongsz valamiért, még az nem biztos, hogy jó másnak is. Úgy látszik, hogy nincs összehasonlítási alapod a telefonok között. Én napi használatra veszem a telefont, nem pedig azért, hogy órákon át nyomogassam.Messze kevesebb szolgáltatása van, mint az olcsóbb Nokia készülékeknek, igaz, pénzért mindenfélét le lehet tölteni. Amíg ló (és végtermék) van, addig veréb is.

2014. júl. 18. 20:03
 16/19 rollyka5 válasza:
Annak van igaza aki azt mondja h nyitni kell az újdonságra nekem hétfőn jön meg a cucc de már használtam ilyet és nagyon jó volt androidot odaveri elárulom más de gyorsabb ez biztos mert a barátom s3 mini-ét is használtam nagyon gyors az is a 2 közt nem tudok külömbséget tenni csak annyit hogy a Samsung engem eddig csak szivatott de a Nokia mindíg tökéletes volt és nem hagyott cserben erre mos kíváncsi leszek de mondom már volt ez a 625 a kezemben és nagyon jó fogni megy egy kézzel is pedig nem nagy a kezem aki bal(ami ott lenn van a fiúknak/csak így megy át a szűrőn xD) legyen az de full "okosak" vagytok nekem sokféle telefonom volt ami csak kipróbáltam a Nokia mellett de mindig az maradt...mert ugye cseretelefon kell a biztonság kedvéért..de álljatok készen az újdonságra ez 2014....régimódiak
2014. aug. 3. 02:57
 17/19 anonim ***** válasza:

# 16/16-nak:

Ha így egy mondatban írsz 15 sort, akkor sem egészen érthető, amit leírtál. Nekem akkor is az a véleményem a Lumia625-ről, - amit már hónapok óta használok, - hogy a menüje teljesen átgondolatlan. A felkínált lehetőségek teljes egészében azt szolgálják, hogy a szoftverkészítő, (MICROSOFT)- miután megvette a Nokia-t, minél többet szakítson. Kíváncsi vagyok, mikor kezdi el felvásárolni az európai távközlési szolgáltatókat.

Nem volt olcsó, de én elővettem a régi Nokia -mat, a Lumia 625-öt meg fényképnézegetésre használom.

2014. szept. 1. 13:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Na végre! Sikerült ingyen elajándékozni a Lumia 625-öt, így legalább megszabadultam tőle!

Béke poraira.

2014. szept. 18. 06:49
 19/19 anonim válasza:

Ez de nagy hülyeség még jó, hogy az okostelefonok több adatmennyiséget használnak...És még jó hogy azt kínálják fel ami jó pont a birkáknak akik rámennek, és megveszik, mármint az app-okat.A másik szerintem egy átlagos használatra 750 MB-1GB bőven elég már az Iphone,Androidnál is. Viszont a Nokia kevesebbet "eszik" a hasonló társaitól. Ezt tapasztalatból mondom volt már 4s,S4 és használtam már Lumiát is.

És ezt nem azért mondom jajj, hogy aki megteheti, mert tényleg nem apuci-anyuci vette.Ahogy az Iphone úgy a Lumia is stabil megbízható átlátható akár napi használatra is egy kis testreszabást kell rá csak fektetni ami maximum 20 perc akár kezdőknek is.

2014. okt. 3. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!