Nokia lumia 625-ről mi a vélemény?
Mennyire: gyors
jó a wifije
megbízható
jól viszi a játékokat
Jó választás lenne e ha esetleg azt vennék?
Én már betettem a sírba. Ennél a telefonnál, illetve a wp8-nál az a szemétség, hogy egy kicsit lebutították, majd felkínálnak fizetős szolgáltatásokat, hogy az előfizetőt a fix díjon felül le lehessen húzni. Akinek jólesik a havi 20-30 rugó + kifizetése, az tegye.
Nekem első nap kiírta, hogy elértem az adatforgalmi korlátot. A másik a készülék kezelése. Elővettem az "egykezes" nokiámat mert tele lett a hócipőm. A 625-öt csak két kézzel lehet kezelni. Akinek ez tetszik, az csak használja. Nekem is van véleményem, másnak is van. Én mindenesetre mindig szem előtt tartom az eszközök célszerűségét, gyakorlati használhatóságát. Ennél a HERE használata plusz költség, jó néhány szolgáltatás nincs benne, ami az eredeti nokiában benne van, (amibe még nem piszkított bele a Windows Phone 8, illetve a Microsoft).
Mindenesetre inkább használom a Nokia 3010-et és a GPS-emet, mint ezt. Mert mind a kettő az, amire készítették. És nem kell mindenféle külön költségekre számítani.
Aki nem weszi észre a Microsoft belépésének valódi célját, annak mindent be lehet adni. Ez egy tipikus vadkapitalista mentalitás. Tegyük be a lábunkat az ajtórésbe és ettől kezdve mi diktálunk.
#14/14!
Te kis Csacsi! Neked minden klassz, amit a kezedbe veszel? Azért mert Te rajongsz valamiért, még az nem biztos, hogy jó másnak is. Úgy látszik, hogy nincs összehasonlítási alapod a telefonok között. Én napi használatra veszem a telefont, nem pedig azért, hogy órákon át nyomogassam.Messze kevesebb szolgáltatása van, mint az olcsóbb Nokia készülékeknek, igaz, pénzért mindenfélét le lehet tölteni. Amíg ló (és végtermék) van, addig veréb is.
# 16/16-nak:
Ha így egy mondatban írsz 15 sort, akkor sem egészen érthető, amit leírtál. Nekem akkor is az a véleményem a Lumia625-ről, - amit már hónapok óta használok, - hogy a menüje teljesen átgondolatlan. A felkínált lehetőségek teljes egészében azt szolgálják, hogy a szoftverkészítő, (MICROSOFT)- miután megvette a Nokia-t, minél többet szakítson. Kíváncsi vagyok, mikor kezdi el felvásárolni az európai távközlési szolgáltatókat.
Nem volt olcsó, de én elővettem a régi Nokia -mat, a Lumia 625-öt meg fényképnézegetésre használom.
Na végre! Sikerült ingyen elajándékozni a Lumia 625-öt, így legalább megszabadultam tőle!
Béke poraira.
Ez de nagy hülyeség még jó, hogy az okostelefonok több adatmennyiséget használnak...És még jó hogy azt kínálják fel ami jó pont a birkáknak akik rámennek, és megveszik, mármint az app-okat.A másik szerintem egy átlagos használatra 750 MB-1GB bőven elég már az Iphone,Androidnál is. Viszont a Nokia kevesebbet "eszik" a hasonló társaitól. Ezt tapasztalatból mondom volt már 4s,S4 és használtam már Lumiát is.
És ezt nem azért mondom jajj, hogy aki megteheti, mert tényleg nem apuci-anyuci vette.Ahogy az Iphone úgy a Lumia is stabil megbízható átlátható akár napi használatra is egy kis testreszabást kell rá csak fektetni ami maximum 20 perc akár kezdőknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!