Mi a véleményetek a Nokia Lumia 520-ról?
A Nokia Lumia 520 legnagyobb előnye az azonos árkategóriájú Androidos készülékekkel szemben, hogy gyorsabb, stabilabb, nem akad - nem fagy, ill. a rendszer is 2016-ig még biztosan kap fő szoftverfrissítéseket. Mivel WP8-as fronton Lumia 720-ig 512 MB RAM-mal rendelkeznek, ezért az Áruházból "csak" 98%-át lehet letölteni az ott megtalálható alkalmazások és játékok közül, tehát a nagyobb HW igényes játékokat nem lehet feltelepíteni a Lumia 520-ra, de így is van bőven játék rá! :)
Az Androidos telefonoknak a legnagyobb előnyük az, hogy több az alkalmazások/játékok száma, de ez nem jelenti azt, hogy a minőségük is mindegyiknek csúcs (na meg hogy mondjak egy blőd példát, Androidon fingós alkalmazásból van 10, WP8-on 1). Emellett nagyobb testreszabhatósági lehetőség van, de ez az átlagfelhasználót nem igazán érinti.
igen, tehát androidon egy csomó alkalmazás van, de annak 50%-a kb. értelmetlen hülyeség...
de persze hogy több alkalmazás van androidra... mert én úgy hallottam hogy azért előbb volt google play mint windows phone-os áruház
szerintem 520 lesz :D
Ne vegyél androidot, ha már elgondolkoztál ezen akkor csak megerősíteni tudlak benne.
Nagyon sok minden van rá ingyen, de gondolom ha fizetős se jelent gondot ingyen megszerezni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!