Nokia Lumia 520-at mennyiért lehet megvenni a T-mobile-nál?
(Pipáljátok be a dominó feltöltőkártyás részt.. :))
Itt 34990 Ft-ot ír. De én feltöltőkártyásan akarom megvenni, és az is van bepipálva. De nem tudom hogy akkor is ennyi-e? Valamint ha nincs ott ahol én megvettem akkor ha bemegyek a boltba akkor megrendelik nekem ugyan annyiért? Köszi a választ! :)
Szia!
Az a feltöltőkártyás ár,jól értelmezed.Felette az ületekben elérhető ár is ugyanannyi.Ha házhoz-szállítással rendeled annak van külön díja.Bal oldalon tudsz keresni,hogy melyik boltban van készleten.
Persze, nagy szemétség lenne, ha egy bolt ezért bármi díjat is számítana fel. :)
De ha online megrendeled akkor is ingyen szállítják, házhoz, t-ponthoz vagy pick pack ponthoz. (persze 10 ezer fölött, de ez fölött van :) )
A szerviz részét nem tudom, szerencsére még eddig nem volt rá szükségem. :-)
De úgy tudom, hogy bármelyikbe vihető, mert a javítás úgysem helyben történik, hanem kiküldik egy központi szervizbe, a T Pontok csak felvevőhelyek. Igaz, nekem szoftverfrissítést és kijelzőcserét már csináltak a Mammutban, de ezek nem is igazán javítások, mint alkatrészcserék.
A telefonról eddig csak pozitívan tudok nyilatkozni, az androidos Galaxy Ace után megváltás a sebessége!
Hát ez elég szubjektív. Én nem hallgatok telefonról zenét, csak kipróbáltam, a gyári füles borzalmas (inkább headset mint fülhallgató), de egy minőségi fejhallgatóval szép, telt hangja van.
Viszont nincs hangszínszabályzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!