Nem tudom eldönteni, hogy Sony Xperia SP vagy Nokia Lumia 920 telefont vegyek, szerinted?
A Nokiával az a bajom, hogy képtelen vagyok megszeretni a win8-at, ráadásul nagy és nehéz a telefon, tehát ilyen külsőségek alapján mondom hogy nem annyira tetszik.
A Sony-ban MINDEN tetszik, az "egyetlen" ellene szóló érvem, hogy azok az ismerőseim akiknek Sony telefonja van (vagy már csak volt) azt mondja, hogy Sony-t soha többé nem venne mert sz@r.
Ha nem szidná sok ismerősöm a Sony-t mint márkát, kérdés nélkül azt választanám.....
Ő SP-t akar venni, ami 80 ezres telefon, nem pedig egy Galaxy Minit. Az meg ,hogy ugyanazok az alkalmazások megvannak, hát ezt hagyjuk szerintem... :)
Gondolom neked is van olyan billentyűzeted, ami tanulja ,amit írsz és ki tudja következtetni, mire gondolsz. Kb gyorsabban írok telefonon, mint PC-n.
Gondolom neked is úgy van, hogyha ismerős wifi közelébe érsz, akkor magától bekapcsolja a wifit, ha elmész routertől kikapcsolja magától.
Olyan appod is van biztos, amivel le lehet tiltani a rejtett számokat, hogy ne kapj tőlük hívást, se SMS-t. :)
Gondolom neked is úgy van, hogyha ismerős wifi közelébe érsz, akkor magától bekapcsolja a wifit, ha elmész routertől kikapcsolja magától.
Olyan appod is van biztos, amivel le lehet tiltani a rejtett számokat, hogy ne kapj tőlük hívást, se SMS-t. :)
Ezt WP, mind tudja KÜLÖN appok nélkül, szóval NO problem! :DDD
Sziasztok, nekem sony xperia sp-m van és ebben az üzenetben szeretném a kedves kérdezőnek a kérdésére válaszolni, ha még nem döntött (remélem). Nekem mimt mondtam sp-m van egyik jó haverom beállított lúmia 920
a minap. Term. énis mint biztos sokan màsok összehasonlították a magukéval. Az sp egy felső kategóriás telefon mint a a 920 is, de azért vannak különbségnek az sp mint gyorsaságban ( internet behozásban) jobban jeleskedett, és szerintem küllenben is. A win8 (920) egy bonyeszabb telefon és szerimtem az droid megbízhatóbb is egy pöppet. ;) Viszont ami tény hogy a win8 az egy kicsit stílusosabb belülről (pl.: menüi elrendezés) engem is megragadott aza 2 soros sáv. Én szerintem sok tesztbe jobbnak (szinte mindennbe) az sp-t hozták ki winnernek (mobilarena, telefonguru, más tesztelők). Szerintem sp-t válassz de fontoss hogy küllemileg is tetszen a szerkentyű. Ja és attol hogy sp nem melegedik mint az énekes xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!