Melyik a jobb? Sony Xperia Tipo vagy Nokia 5800?
Az Xperiára több alkamazás érhető el. Illetve kapacitív az érintőpanele. (cserébe viszont az 5800-nak van ceruzája, bár nem tudom, hogy ez neked előny-e.)
kb. ennyi a különbség.
sebességben egyik sem jobb a másiknál. frissítést valószínüleg egyik sem fog kapni.
A választ egy 5800-ról írom, így azt javaslom Tipot vegyél.
A nokiát már 3 éve használom és ezidö alatt nagyon meguntam. Ha az áruházban megtetszik egy játék, és letöltöm akkor a nagy részük csak próbaverzió és kell hozzá net. Androidon az ingyenes játékokba max megjelenik egy hirdetés de legalább net nélkül is tudsz játszani vele..
A nokiába elöny az ingyenes offline navigáció, és a jobb kamera.
A tipohoz viszont több játékot le tudsz tölteni, kapacitív ( tehát nem nyomkodni kell a kijelzöt, hanem elég hozzáérni) ebböl adódóan multi touchos (több ujjadat érzékeli).
Szóval én a tipot venném inkább.
„kapacitív ( tehát nem nyomkodni kell a kijelzöt, hanem elég hozzáérni) ebböl adódóan multi touchos (több ujjadat érzékeli).”
nem igaz. legalábbis az a része, hogy a tipo-nak csak azért multitouch , mert kapacitív panele van. a rezisztív panelnél is meg lehet oldani, hogy több érintést érzékeljen.
Ettől függetlenül az 5800 csak egyet érzékel, mert abba nem multitouch-osat raktak.
Vagyis általánosságban nem igaz amit mondasz, viszont az 5800-esetében igaz az, hogy csak 1-et érzékel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!