Milyen telefont vegyek? Apple Iphone 4 8g; Sony Xperia J; Nokia Lumnia 720; Samsung Galaxy S3 mini.
Figyelt kérdés
Ami fontos: sok játék elmenjen rajta, jó letöltőközpont, jó kamera, könnyű hívás, egyszerű SMS küldés, ne kelljen fél év múlva kidobni. A felsoroltakról egy kis leírást kénék hogy melyik telefonnak milyen van.2013. szept. 7. 07:13
1/4 anonim válasza:
lumia 720 azért felejtős jelenleg, mert wp8-ra még nincs olyan sok játék, hogy kielégítse az igényeid. sgs3 mini nem egy nagy dobás az árához képest, iPhone 4 már jobb, de 8 gigás az nagyon gyorsan megtelne, én kb 1-másfél évet saccolok még neki használatban. Xperia J meg kicsit gyenge például ramból, Androidra szokták mondani, hogy minimum 1 giga ram nem árt neki. Szóval különben én a szempontok alapján az iPhone-t ajánlom, de minimum 16 gigásat, esetleg ha vársz max 1 hónapot, akkor olcsóbban tudsz majd 4S-t venni, ha jelenik meg olcsóbb iPhone, az úgyis leszorítja az árát legalább 60-70ezer Ft közé(de ez csak tipp).
2/4 vickielikepou válasza:
És ha nincs annyi játék wpre?minek az a sok játék?vagy megunod,vagy kimegy a divatból stb.a wp rendszeresen szűri az alkalmazásokat és ezért nincs olyan sok gagyi app.De minek?????csak memóriafoglaló!ami jó játék az van wpre is,pl.asphalt5(csak fizetős:(),temple run...
3/4 anonim válasza:
szerintem semmi esetre se vegyél iphonet!! drága... inkább sony xperia j t vagy L-t!! nekem L van és nagyon jó!!! erossebb prociba mint az apple 4s!!!
4/4 anonim válasza:
2. elolvastad a kérdést végig? "Ami fontos: sok játék elmenjen rajta..."
3. az erő nem számít. iPhone 4-et meg 50ért is kapsz, szóval nem kell annyira horribilis összeget fizetni érte. És még mindig működik anélkül, hogy bármit kelljen trükközni vele. Xperia J hasonló hardverrel kb nem ártana neki fél évente egy visszaállítás...mert a végén olyan lassú lesz...én tudom, volt Sony-m, és akkor még az még a jobbik gyártó android terén. Az Xperia L viszont már tényleg jobban hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!