Melyik mobilt válasszam?
Ezeket a telókat néztem. ( ennyi pénzt tudok most erre költeni)
Sony Xperia J
Sony Xperia U
Sony Xperia E
Sony Xperia Miro
Nokia Lumia 520
Nokia Lumia 710
Huawei Ascend Y300
Ezeket a telefonokat néztem. (Bár lehet kicsit sok) Én valamiért vagy nokiát vagy sony-t akarok venni de kiváncsi vagyok hogy ti mit ajánlanátok. Köszi a választ!
Android terén az u és az y300 amit érdemes, wp fronton meg az 520.
A többi felejtős.
A Lumia 520 nem méri sem a hívásidőt, sem az adatmennyiséget, így nem tudod kontrollálni a költségeid. Engem pl. ez a tény, ha tudom vásárlás előtt, eltántorított volna.
Különben a Windows Phone-nal még az is probléma, hogy nagyon hamar unalmassá válik. 1 hónapja van meg a telefon és már nem veszem kezembe, csak akkor ha ténylegesen használom, mert rossz nézni a csempéket, amelyeknek csak a színe változtatható, de a választható színek között is csak 2-3 ami elviselhető. Van aki erre azt mondja butaság, de amikor azt kértem itt néhány hete, hogy ajánljanak programokat, melyekkel feldobható a Lumia 520, egyetlen válasz sem érkezett.
Az viszont tény, hogy egy gyors, fagyásmentes telefonról van szó, nagyon jó és érzékeny kijelzővel.
Nekem azt javasolták utólag, hogy menjek be egy T-Mobile üzletbe, ahol ki vannak állítva a telefonok és próbáljam ki azokat, amiket kinéztem, hogy tényleg tetszenek-e.
Sajnos Mediamarktban például a telefonok ugyan ki vannak állítva, be vannak kapcsolva, de billentyűzár van rajtuk, így még a menüt sem tudod megtekinteni.
Illetve én felsoroltam 2 hátrányt, aki számomra rontja a felhasználói élményt. Ha Neked nem fontos, hogy tudd a hívásidő / adatforgalom adatait, mert úgyis otthonról Wifi-n fogsz Viberezni / Facebookozni, illetve úgy gondolod, hogy Neked nem a menüje miatt kell egy telefon, hanem tudsz olyan alkalmazásokat, amivel ki tudod használni a telefont, akkor nyugodtan legyen Lumia 520.
Én például rendszeresen járok biciklizni és nagyon jó, hogy van rajta GPS, illetve ezzel a programmal naplózni tudom a túráim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!