Ezeket a telókat néztem. ( ennyi pénzt tudok most erre költeni)
Sony Xperia J
Sony Xperia U
Sony Xperia E
Sony Xperia Miro
Nokia Lumia 520
Nokia Lumia 710
Huawei Ascend Y300
Ezeket a telefonokat néztem. (Bár lehet kicsit sok) Én valamiért vagy nokiát vagy sony-t akarok venni de kiváncsi vagyok hogy ti mit ajánlanátok. Köszi a választ!
Nagyon jól szól, a legjobb ár-érték arányú alsókategóriás, szép a kijelzője, stabilabb mint egy androidos, és ha nem használod tényleg, nem kell nézegetned, mert abba bármilyen rendszernél beleunsz :)
2013. szept. 8. 13:56
12/16 Barney96 válasza:
És szeptember végéig valszeg megérkezik a gdr2 szoftverfrissítés, abban már lesz adatforgalom figyelő (Data Sense)
2013. szept. 8. 13:59
13/16 anonim válasza:
Ha egyszer tényleg megérkezik az Amber frissítés, akkor már csak a hívásidő számláló fog hiányozni, ami a 3 ezer forintos telefonok kategóriájába belefér, egy 45 ezer forintos Windows operációs rendszeres Nokia telefonba nem.
De egyébként itt szerintem alapból az az elv a gáz, hogy vegyél Nokia / Windows Phone telefont jó pénzért, majd utána tömd a szolgáltató zsebét is, hiszen fogalmad sincs mennyit telefonálsz, ha nem nézed meg az online ügyfélszolgálaton, mellyel szintén adatforgalmat generálsz. Képzelj el egy autót, amibe nem szerelnek kilométerszámlálót és üzemanyagszint mérőt, hanem ha ezekre az adatokra vagy kíváncsi elmehetsz a márkaszervízbe, ahol megmondják mondjuk 300 forintért alkalmanként ezt az adatot.
Egyebekben nekem valamiért sem szól nagyon jól. Lehet a hangszínszabályzók hiánya miatt, de gyári fülhallgatóval doboz hangja van. A Samsung 5230-nak szebb hangja volt a saját gyári fülhallgatójával.
2013. szept. 8. 14:16
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem tudom, nekem ez az adatforgalom meg a telefonálás számláló szerintem nem fontos. Bár eddig még nem volt ilyen kaliberű telóm és amilyen volt azon nem volt mobil net. Amugy nekem kártyásan kéne a telefon nem előfizetésesen és akkor nem mérevadó a telefonálás számláló vagy mi ez:) A mostani telómon is csak érdekesség képpen néztem meg.
2013. szept. 8. 15:01
15/16 Kurbaszov válasza:
Sony Xperia J.
2013. szept. 9. 17:07
16/16 Barney96 válasza:
De ez a telefonálás időszámláló is olyan, hogy klassz hogy van, de hívás közben úgyse azt nézed, egyébként meg nem kifejezetten létfontosságú kellék az átlag embereknek, csak egy újabb dolog amibe jól bele lehet kötni... Persze lehet hogy valakinken nagy szüksége van rá, nem arról van szó, de az igazság az hogy a mai mobiloknál a telefonálás már nem feltétlenül elsődleges szempont+vibert használnak ami még belassított mobilnettel is vígan megy. Mert egyébként már nagyon sok díjcsomaghoz adnak extra költséget nem generáló mobilnetet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!