Nem tudom eldönteni, hogy Sony Xperia SP vagy Nokia Lumia 920 telefont vegyek, szerinted?
A Nokiával az a bajom, hogy képtelen vagyok megszeretni a win8-at, ráadásul nagy és nehéz a telefon, tehát ilyen külsőségek alapján mondom hogy nem annyira tetszik.
A Sony-ban MINDEN tetszik, az "egyetlen" ellene szóló érvem, hogy azok az ismerőseim akiknek Sony telefonja van (vagy már csak volt) azt mondja, hogy Sony-t soha többé nem venne mert sz@r.
Ha nem szidná sok ismerősöm a Sony-t mint márkát, kérdés nélkül azt választanám.....
Annyira bírom azt, hogy mindenki dobálja a semmitmondó érveit, INDOKLÁS NÉLKÜL... :D Kész vicc!
Hagy cáfoljalak meg kedves utolsó, abban amit leírtál! Egyáltalán nem okosabb az SP, mint a 920! Nem sokkal erősebb a hardvere, mint a 920-nak! A 920 kamerája agyonveri az SP kameraszoftverét, sötétben, gyenge fényviszonyok között meg aztán pláne....AZ SP nem tud vezetékmentes töltést, nincs benne OFFLINE navi, TOP 5*-os MINŐSÉGŰ EXKLUZÍV NOKIA APPOK!
Az appstore tény, hogy kisebb, de mindenki arról áradozik, hogy így 3-400 ezres áruház az androidnál, aminek a 70 % olyan hulladék, hogy fel sem engedném tenni, míg a WP-s app store kb. 150 ezres kerete SOKKAL több minőségibb applikációt tartalmaz, játékokban meg egyáltalán nincs különbség, tény WP-re később jelennek meg a gémek, de JÓ ingyenes és MINŐSÉGI játékból sincs hiány!!!!!
A készülékekről op.rendszerekről vélemény:
Ha szereted a csili-vili widgetes b*zi androidos op.redszert vedd meg azt, meg ha tetszik a Sony! Alapvetően nem rossz, de én elgondolkodnék rajta...
Maga a WP8 rendkívül jól összerakott rendszer, annak ellenére, hogy sokan azt mondják, hogy egy hulladék, általában azok mondják akik sosem próbálták, vagy csalódtak benne és így akarják lehordani az értékét! Nekem sohasem fagyott, a kezelhetősége és a gyorsasága elbújhat az android mellett, nincs tele felesleges szar widgetekkel a képernyő, nem csili-vili kinézete van, hanem egyszerű, de mégis szép a csempés megoldása! Tény van még rajta mit fejleszteni, de én nem bántam meg! Engem rendkívül meggyőzött a kamerája, ami kimagasló teljesítmény nyújt a Pureview technológiával, igaz az elején volt vele gond, mert zajos volt a képe és mosta, de azóta sokat fejlesztettek a kameraszoftveren! A videó felvétel és képstabilizátor (ami az SP-ben NINCS) rendkívül jól muzsikál!!! A vezetékmentes töltés meg már csak hab a tortán!
Összegezve én a Lumia 920-as készüléket ajánlom számodra! HIDD EL, nem fogod megbánni!
Üdv.:
Ádám
Tartsd szem előtt azt is, hogy ha jön egy frissítés, akkor el szarja a telefont. Gondolok itt, hogy sorozatosan újraindul, lefagy, akad, hibaüzeneteket dobál fel....stb.
A WP-nél nincs ilyen. Bármi is van, azt tuti javítják napokon belül. De Android fronton...(Példa rá az Xperia arc S. Milyen jó telefon volt 2.3-al...4.0-val elszarták és le se szarta a Sony hogy háborogtak a tulajok)
#12: Ki kell, hogy ábrándítsalak: Az SP-ben is van képstabilizátor, hülyeségeket azért ne írkálj. Értem én, hogy le akarod hordani az androidot, de baromságokat ne írjunk. :) Az tény, hogy hányás képet csinál az SP, sajnos a Sony örökké sz*r lesz szoftveres téren úgy tűnik.
Nekem 1,5 évig volt Xperia U-m sosem fagyott le, most 2 hónapja SP, ez szintén nem fog lefagyni. Ez a legidiótább érv, ami létezik. "az android hajlamos lefagyni". Nem, nem hajlamos. Azoknál fagy le, akik lúzerek és nem értenek hozzá.
Mert ő pl. "kitakarítja" a szemetet a telefonról és nem veszi észre, hogy letörölte a fél rendszert, mert ő "takarít". Jóhogy lefagy, meg bezárnak rendszerfolyamatokat, akkor lesz "instabil". Fura, hogy majdnem 2 éve használok droidot de én sosem éreztem "instabilnak". *gondolkodós smiley*
#13-asra nem is írok semmit. Totális user error, amiket leírtál, közöd nincs a droidhoz, jobban jártál a WP-vel. :)
Én még sosem kaptam hibaüzenetet, meg fagyást frissítés után. Sőt szebb lett az SP kijelzője és kb. duplaolyan gyors lett (22ezer pont Antutuban régi 16 helyett).
Kedves 14-es!
#12: Ki kell, hogy ábrándítsalak: Az SP-ben is van képstabilizátor, hülyeségeket azért ne írkálj. Értem én, hogy le akarod hordani az androidot, de baromságokat ne írjunk. :) Az tény, hogy hányás képet csinál az SP, sajnos a Sony örökké sz*r lesz szoftveres téren úgy tűnik.
Egyáltalán nem akartam/akarom lehordani, de én a hivatalos specifikációt néztem és ott nem írták, vagy nem láttam, hogy van benne képstabilizátor, ennyi.....
Nem tudom melyik rendszer használható tovább úgy, hogy ne kelljen hozzányúlni. Android, vagy WP.
És sajnos nincs igazad. Használtam androidot, de sajnos nem az igazi. Samsung Galaxy Mini 2, mely egy alap E-Mail, telefon, sms-től képes kiakadni, valamint rendszeresen csinálja, hogy ha valakit fel akarok hívni, elindítja a Skype-ot, pedig semmilyen beállításon nem lett babrálva.
Visszatérve az eredeti témához. A Sonyban szoftveres stabilizálás lehet.
Egy full alsókategóriás 10ezer forintos galaxy minit ne haosnlítsunk már egy 80 ezres SP-hez... Valahogy sejtettem, hogy értelemes androidos telefont még nem használtál...
A Skype-ot meg azért indította el, mert arra állítottad be. Ha felrakod a Skype-ot minden hívásnál kiválaszthatod, hogy mivel hívjon (skype, vagy sima tárcsázó), illetve melyik legyen az alapértelmezett hívó app... te beállítottad alapértelmezettnek a skype-ot (még ha tudtodon kívül is), ezért nem tudsz hívni a tárcsázóval, csak ha külön indítod el. Ennyi. Ezért neked valóban jobb a WP viszont, ott nem tudsz mit letölteni, ezért nem tudsz mit elállítani (hogy utána ráfogd, hogy rossz).
(Amúgy a galaxy mini sorozat a legótvarabb androidos telefonok közé tartozik, mint a telenor one touch meg vodafone smart és társai. Semmi optimalizáció, csak össze van dobva a megmaradt 5 éves hardverekből, amit nem tudtak már eladni, így megint eladják a buta embereknek)
Mondtam, hogy az androidos "hibák" 99%-a felhasználói hiba, látod?:))
nem hasonlítgatok, de egy átlag ember nem mindig teheti meg, hogy 80 ezres telefont vegyen.
A nem lehet mit letölteni dologra annyit reagálnék, hogy 165 000 az semmi, ugye? Végülis minden olyan fontos dolog megvan WP-re, mint Adroidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!